Nova campanya lingüística de Mollerussa Comercial

En marxa la cinquena edició d'aquesta proposta que s'allargarà fins al 17 d'abril i que està adreçada al públic general i a l'escolar

Ai ! quin embolic interior
photo_camera Presentació de la 5a gimcana 'Ai, Quin embolic!'

La 5a gimcana Ai, Quin embolic!, ja està en marxa. La proposta, de Mollerussa Comercial i el Servei Comarcal de Català, s'allargarà fins al 17 d’abril i gira entorn de la diada de Sant Jordi i la llengua catalana. En aquesta edició, i segons els organitzadors, "es pretén fer l’activitat més amena, distesa i divertida, de manera que la gent s’hi engresqui fàcilment".

Els establiments adherits a Mollerussa Comercial disposen d'un cartell explicatiu, on es poden trobar les butlletes per participar, si bé només setze d’ells tenen el cartell amb el jeroglífic que cal desxifrar i que enguany està dedicat a la comarca.

La gimcana està adreçada a dos tipus de públic: el general i l'escolar. El públic general ha de desxifrar el jeroglífic, anotar-lo a la butlleta i, una vegada plena, dipositar-la a les urnes que hi ha habilitades fins al 17 d’abril.

El dia 19 d’abril es farà el sorteig a la seu de Mollerussa Comercial i el 22 es lliuraran els premis a la seu del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Per la seva part, els escolars han de resoldre també els jeroglífics, anotar-los a les butlletes, que són de color, i dipositar-les a l’urna de la seva escola. Es farà un sorteig a cada centre per escollir els dos guanyadors, que rebran premi.

Comentaris