Nova edició de la fira Autotardor aquest cap de setmana amb 400 vehicles d'ocasió

El certamen, amb 24 expositors i 20.000 metres quadrats, recupera el sector de camions, que s'afegeix al d'automòbils, maquinària agrícola i furgonetes

Més de 13.000 persones visten la fira Autotardor de Mollerussa
photo_camera Imatge dels Pavellons Firals en la darrera edició del certamen

El Recinte Firal de Mollerussa acollirà aquest cap de setmana del 21 al 23 d’octubre una nova convocatòria del certamen d’ocasió Autotardor, que arriba a la seva 22a edició amb la participació de 24 expositors d’automoció, maquinària agrícola i industrial, furgonetes i camions. Precisament, la recuperació a la fira del sector de camions ha estat un dels aspectes valorats a la roda de premsa de presentació que ha tingut lloc aquest dimarts a l’Ajuntament amb la presència del director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El certamen obrirà amb una oferta de gairebé 20.000 metres quadrats de superfície ocupada, distribuïda entre els Pavellons Firals, els quals estaran al 100% i on s'exposaran de l'ordre dels 400 vehicles i turismes, i el Recinte Exterior, on es localitza la maquinària agrícola i industrial, furgonetes, camions i l’espai Low Cost, amb models amb un preu més econòmic.

L'any passat l'Autotardor va tancar un dels seus millors anys amb 112 cotxes venuts per un import d'1,3 M€

Segarra ha expressat la confiança en mantenir la tendència de recuperació pel que fa a volum de negoci dels darrers anys i tornar a xifres d’abans de la crisi. En aquest sentit, han recordat que el 2015 l’Autotardor va assolir la seva millor xifra històrica pel que fa a nombre de vendes de cotxes, amb 112 operacions per un import superior als 1,3 M€, també la seva segona millor dada després de la tancada l’any 2006.

Al·licients com el sorteig d’un premi de 3.000 euros, un clàssic ja de les fires de Mollerussa, o l’important parc expositiu de vehicles amb una gran varietat de preus, esdevenen atractius per als potencials compradors, procedint aquests no només de la demarcació de Lleida sinó també d’arreu de Catalunya i comunitats veïnes com l’Aragó.

L'ens firal espera tancar l’any amb un volum de vendes al sector d’automoció de més de 8 M€ entre Sant Josep, Autotrac i l'Autotardor

El director s'ha referit també a les previsions de l’ens firal respecte al tancament anual de vendes de cotxes, tant nous com d’ocasió, en el còmput de les tres fires (Fira de Sant Josep, Autotrac i Autotardor) que es celebren al llarg de l’any, un volum de negoci que s'espera que​ superi els 8 milions d’euros, recuperant unes xifres que no s’assolien des de fa una dècada. Segarra ha afegit que entre els certàmens celebrats ja enguany de la Fira de Sant Josep i l’Autotrac s'ha assolit ja la xifra de 7,1 milions d’euros, un milió més que l’any passat per aquestes dates, per la qual cosa “si es continua amb la mateixa dinàmica de l’any passat”, en relació a les vendes d’aquest cap de setmana, “se superarien els 7,5 M€ de l’any passat i fins i tot es podria sobrepassar els vuit milions”, ha afegit.

Autotardor estarà obert aquest cap de setmana en un horari de divendres a diumenge de les 10 del matí a les 8 de la tarda, de forma ininterrompuda i sent l’entrada gratuïta. L’acte inaugural tindrà lloc el divendres dia 21 a les sis de la tarda i anirà a càrrec del secretari general de Territori  i Sostenibilitat de la Generalitat, Ferran Falcó.

Comentaris