La nova fira Mollerussa E-Vents obrirà aquest cap de setmana amb 24 expositors

Als Pavellons Firals, en un horari de tarda nit i amb un programa variat de desfilades, degustacions gastronòmiques i actuacions musicals que complementaran el saló expositiu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo_camera L'alcalde Marc Solsona i el director Poldo Segarra, en un moment de la Roda de Premsa

Aquest divendres dia 25 de novembre i fins diumenge dia 27 obrirà portes als Pavellons Firals la I Mollerussa E-Vents, un nou certamen de Fira de Mollerussa adreçat al sector dels esdeveniments i que es presenta amb un innovador format firal que afegeix a la tradicional fira expositiva, a la qual participaran 24 expositors, un segon apartat demostratiu amb un extens programa activitats que inclou desfilades de moda, degustacions gastronòmiques, espectacles infantils i actuacions musicals en directe.

El certamen estarà obert de les 5 de la tarda a les 2 de la matinada, tant divendres com dissabte, i de 5 de la tarda a 9 del vespre, el diumenge, sent l'entrada gratuïta.

El certamen estarà obert de 5 de la tarda a 2 de la matinada, sent l’entrada gratuïta

Així ho han posat de manifest aquest dimarts l’alcalde de la capital del Pla d’Urgell i president de Fira, Marc Solsona, i el director de l’ens firal, Poldo Segarra.

Un total de 24 firmes participaran en aquesta primera edició de Mollerussa E-Vents, dues terceres parts de la comarca del Pla d’Urgell, sent la resta d’altres punts de Lleida i amb alguna representació de la província d’Osca.

Sis desfilades de moda, degustacions gastronòmiques entre les 8 i les 11 de la nit, i música en directe

Pel que fa als productes exposats al saló hi haurà fins a cinc sectors: moda i complements, viatges i assegurances, estètica personal, decoració i espectacles i detalls, segons ha explicat el director del certamen. 

Segarra ha afegit també que les empreses participants no es limitaran a exposar als seus estands sinó que portaran a terme diferents promocions com sortejos o presentació de productes, incidint en la definició com a fira interactiva.

Part expositiva amb firmes de moda i complements, viatges, assegurances, estètica personal, decoració i espectacles 

En l’apartat d’activitats, al llarg dels tres dies es portaran a terme fins a sis desfilades de moda i complements tant d’infantil com d’home, dona i núvies. Els horaris de la passarel·la seran divendres a les 20 (infantil) i a les 23.30 hores (home, dona i núvia); dissabte a les 18 (infantil), les 20 (home, dona i núvia) i les 23.30 hores (home, dona i núvia), i diumenge a les 18 hores (infantil, home, dona i núvia).

Altre dels espais que de ben segur comptaran amb més reclam per als visitants seran les degustacions gastronòmiques a preus populars d’1, 2, 3 i 4 euros, segons el producte i la seva elaboració (tapes, racions i de vins), les quals es podran gaudir entre les 20 i les 23 hores (divendres i dissabte) i de les 19 a les 20.30 hores, el diumenge.

Les degustacions tindran preus populars i es podran fer de menjar, vi i gintònic

En aquest apartat cal afegir una proposta per a degustacions de beure (gintònic) que es farà divendres i dissabte entre les 23 hores i 2/4 d'1 de la matinada.

Per últim, també es podrà gaudir d’espectacles i actuacions en directe. Així, en horari de tarda, tant divendres com dissabte (a les 19 hores) hi haurà animació infantil a càrrec Diventimarta, que oferirà dos números diferents, divendres de pallassos i dissabte de pirates.

D’altra banda, dissabte i diumenge a la tarda el certamen comptarà amb sessions musicals a càrrec del Dj Jorlin (dissabte de les 21 a les 23 hores i diumenge de les 19.30 a les 20.30). En acabar les desfilades de la nit, sobre 2/4 d’1 de la matinada també està prevista música en viu tant divendres com dissabte amb Tony de la Cruz DJ (divendres) i l’actuació del duo Su&Si Acoustic Covers, dissabte.

Els més petits també tindran el seu racó amb animació infantil les tardes de divendres i dissabte

La I Mollerussa E-Vents es localitzarà als Pavellons Firals de la capital del Pla d’Urgell i ocuparà el Pavelló Verd, on s’ubicarà el servei de guarda-roba i un photocall, i el Pavelló Pla d’Urgell, amb el saló expositiu en la part central i laterals; l’escenari i passarel·la, en un lateral, i l’espai gastronòmic i l’escenari d’actuacions, al fons. També hi  haurà servei de bar al primer pis de les instal·lacions firals.

Comentaris