La nova seu del Banc d'Aliments a Mollerussa comença a prendre forma

La instal·lació que es rehabilita consta de 439 metres quadrats de superfície construïda als que cal donar una distribució adequada per poder desenvolupar el projecte.

Inici obres en l'antic escorxador per convertir-lo en Banc d'Aliments.
photo_camera Inici obres en l'antic escorxador per convertir-lo en Banc d'Aliments.

L'Ajuntament de Mollerussa ha donat el tret de sortida a les obres de rehabilitació de l'antic escorxador per convertir-lo en la nova seu del Banc d'Aliments. Un projecte que compta amb un pressupost de 240.3012 euros que es finançaran amb una subvenció de 200.000 euros de la Diputació de Lleida, una aportació de la Fundació Obra Social de la Caixa, i 35.000 euros de fons de l'Ajuntament.

Els primers treballs, que tenen un termini d'execució de quatre mesos, consistiran en l’enderroc d’algunes de les parets interiors per tal de permetre, més endavant, la compartimentació de les diferents sales previstes en el projecte.

L’objectiu d’aquest servei, que ara ja es fa amb productes de llarga durada, és poder proporcionar també a les persones beneficiàries producte fresc per la qual cosa s’han d’habilitar les instal·lacions frigorífiques d’emmagatzematge adequades.

L'equipament també comptarà amb una sala d’atenció i distribució dels aliments, una sala d’elaboració dels lots alimentaris, una cambra de manipulació d’aliments frescos, un magatzem i els espais on s’instal·larà la cambra de congelació i la cambra frigorífica per mantenir el producte fresc al qual es tindrà accés a través de convenis de col·laboració que s’establiran amb els diferents supermercats i comerços alimentaris de la ciutat a través de la fundació Banc d’Aliments de Lleida.

Comentaris