Nufri ret homenatge al quart de segle de dedicació a la companyia de 17 treballadors

La situació actual va obligar a limitar a una persona el nombre d'acompanyants per treballador i es van respectar la recomanada distància física entre persones durant l'acte, així com l'ús de mascareta

 

Nufri ret homenatge als empleats que treballen en la companyia des de fa 25 anys
photo_camera Nufri ret homenatge als empleats que treballen en la companyia des de fa 25 anys

La companyia agroindustrial Nufri, de Mollerussa, va celebrar aquest dissabte, l'acte d'homenatge als 17 treballadors que han dedicat més d'un quart de segle de treball en els diferents centres de treball de Mollerussa, Barcelona, i Madrid que pertanyen al grup lleidatà. Un acte que se celebra cada cinc anys i aquest cop s'ha vist reduït en aforament i en agenda d'activitats, a conseqüència de les mesures de seguretat i higiene establertes, per evitar els contagis.

Nufri ret homenatge als empleats que treballen en la companyia des de fa 25 anysL'acte ha estat presidit per la Consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Maria Àngels Chacón, a qui van acompanyar el president de la companyia del Pla d'Urgell, Francesc Argilés; l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

L'acte va començar amb una visita a les instal·lacions de la central hortofructícola de Mollerussa, dels empleats homenatjats i els familiars que els acompanyaven, i en finalitzar el recorregut els van rebre els directius de la companyia, i les autoritats, en la sala d'actes on van tenir lloc els parlaments i el lliurament d'una placa commemorativa a cadascun dels empleats.

La consellera Chacón, l'alcalde Marc Solsona, acte homenatge als treballadors de NufriFrancesc Argilés va lamentar que les circumstàncies obliguessin a dur a terme un acte amb molta austeritat, i va recordar que en edicions anteriors havien reunit a més de tres-centes persones i el completava amb un dinar de germanor. Argilés, va afegir que així i tot l'acte tenia la rellevància que mereixen els empleats amb la seva dedicació a Nufri.

Comentaris