Les obres guanyadores del Concurs de Pintura Ràpida s'exposen a L'Amistat

La mostra es podrà visitar en el vestíbul del Complex de L'Amistat de les 17 a les 20 hores, de dimarts a divendres; de les 12 a les 14 i de les 17 a les 20 hores, el dissabte, i de les 10 a les 14 hores, el diumenge.

Les obres guanyadores del Concurs de Pintura Ràpida es poden visitar en el Complex de L'Amistat
photo_camera Les obres guanyadores del Concurs de Pintura Ràpida es poden visitar en el Complex de L'Amistat

El vestíbul del Complex de L'Amistat de Mollerussa acull, des del dia 24 i fins al 30 de setembre, una exposició amb les nou obres guanyadores del Concurs de Pintura Ràpida Ciutat de Mollerussa celebrat el passat diumenge, i organitzat per l'Ajuntament i l'ens firal de la capital del Pla d'Urgell.

L’objectiu de l'exposició és facilitar que el públic de la ciutat pugui veure aquestes obres. El tema del concurs d’enguany va ser la zona de l’estació de tren, un espai que es transformarà pròximament amb la ubicació de la nova estació d’autobusos, instal·lació que està previst entri en funcionament l’any vinent.

Els interessats en visitar aquesta exposició ho podran fer en un horari de les 17 a les 20 hores, de dimarts a divendres; de les 12 a les 14 i de les 17 a les 20 hores, el dissabte, i de les 10 a les 14 hores, el diumenge.

El Concurs de Pintura Ràpida Ciutat de Mollerussa, organitzat per Fira de Mollerussa, va aplegar en aquesta edició 29 pintors, xifra superior a la de l’any passat, i procedents d’arreu de Catalunya com Manresa, Esparreguera, Terrassa, Reus, Tortosa o Sant Sadurní d’Anoia, així com de punts de fora com la Franja o Biscaia.

El pintor de Salou, Carlos Cardona, va ser el guanyador del primer premi, patrocinat per l’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell i Fira de Mollerussa i dotat amb 1.500 euros; mentre que Joan Josep Català, d’Alpicat, i Juan José Pérez d’Esparreguera, es van fer amb el segon i el tercer premis, dotats amb 1.000 i 525 euros i patrocinats per la Diputació de Lleida i Nufri, respectivament.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement