L'Ajuntament de Mollerussa i Mollerussa Comercial valoren positivament la nit malgrat les obres

Imatge de l'Open Night 2018
photo_camera Magnific volum de vendes en la inauguració de les rebaixes, i l'Open Night de Mollerussa

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el president de l’Associació Mollerussa Comercial, Àlex Català,i Sílvia Molins, membre de la junta de Mollerussa Comercial, van fer ahir una valoració força positiva de la setena edició del Mollerussa Open Night, celebrada el passat dissabte.

L’alcalde va comentar que es buscava la màxima normalitat tenint en compte les obres que s’estan executant al centre de la ciutat, motiu pel qual va dir que va ser una molt bona nit d’estiu, amb els carrers plens i sense cap incidència, una connotació que va voler posar en valor, ja que vam poder resoldre bastant bé el tema de les obres i era important que així fos. Per tot plegat, l’alcalde de Mollerussa va destacar que l’Open Night va ser un èxit i que es tracta d’un esdeveniment consolidat i que la gent l’espera i el demana.

Imatge de l'Open Night 2018 3Per la seva banda, Àlex Català va coincidir en assenyalar que les obres no van ser un impediment perquè la gent sortís al carrer, motiu pel qual ha fet una valoració molt positiva, donades les circumstàncies. Català va subratllar que la restauració i el comerç van sobrepassar els seus objectius i es pot dir que gairebé ha estat un dels millors anys, motiu pel qual va insistir en qualificar l’Open Night d’enguany com un èxit en majúscules, donades les circumstàncies.

El president de l’associació també es va referir al fet que enguany l’Open Night se celebrés en dissabte, un dia que potser és fins i tot millor que divendres. Amb aquest aspecte i juntament amb d’altres, estan pendents de valoració per part dels responsables de Mollerussa Comercial, que estan estudiant la possibilitat de fer una enquesta entre els seus associats per tractar tots aquests punts.

La compareixença davants els mitjans ha servit també per fer els diferents sortejos del Mollerussa Open Night. Així, l’afortunada en el sorteig de les entrades per a Port Aventura ha estat Noèlia Guàrdia; el guanyador del sorteig del creuer pel Mediterrani ha estat Marcel Romà; i el cap de setmana al balneari de Caldes de Boí ha estat per a Pere Pinyol Velasco. Finalment, els lots de vi han correspost a Núria Cantó, Víctor Segovia i Olga Marimon.

Imatge dels guanyadors dels sortejos de l'Open Night 2018El Mollerussa Open Night és la festa comercial de referència de la capital del Pla d’Urgell. En aquesta ocasió, va comptar amb la participació d’una setantena d’establiments de la ciutat que van aprofitar la jornada per encetar la temporada de rebaixes d’estiu.

Una de les peculiaritats de l’edició d’enguany era que, degut a les obres de remodelació que s’estan duent a terme al centre de la ciutat, escenari habitual de la cita, la festa va permetre descobrir nous espais, com ara els carrers de Crist Rei i Ciutat de Lleida. Al primer s’hi va desenvolupar una desfilada de moda d’una desena de botigues, mentre que a la segona via es va fer el Campionat Solidari de Botifarra a benefici del CIS Àngel Olaran.

Tot i que les obres van fer renunciar a la celebració la cursa nocturna que es feia en els darrers anys, sí que es va celebrar una batucada a càrrec de l’Associació Batukats de l’Ala que va actuar com a reclam per a l’inici de la festa, que a més va comptar amb els habituals sortejos.

Comentaris