Optimisme i primeres vendes en l'arrencada de la fira Autotardor de Mollerussa

Arxiu de la fira Autotardor ©Territoriscat
photo_camera Autotardor de Mollerussa exposa més de 400 vehicles d'ocasió

La fira Autotardor obria portes aquest divendres a Mollerussa commemorant el quart de segle de trajectòria, és el segon certament en el calendari de Fira Mollerussa dedicat al sector automobilístic i de la maquinària agrícola i industrial d'ocasió, amb Autotrac.

El president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) Lluís Soler, acompanyat de l'alcalde de la capital del Pla d'Urgell, Marc Solsona i del director de Fira Mollerussa Xavier Roure, inauguraven el certament, amb una visita pel recinte firal.

Visita de les autoritats a la fira Autotardor 2019El director de l'ens firal, Xavier Roure, ha explicat que en el recorregut han pogut contrastar amb els expositors que la gent està animada i contenta per la qual cosa les primeres impressions han estat positives. Roure ha afegit que l'objectiu de la convocatòria d'enguany es fixa en superar el centenar de cotxes venuts i poder assolir el nou rècord de negoci situat en 11,2 milions d'euros assolits l'any 2017, entre totes les fires dedicades al sector automobilístic, Saló de l'Automòbil de Sant Josep, Autotrac i Autotardor.

Autotardor romandrà oberta fins al diumenge 27 de les 10 del matí a les 8 de la tarda, amb una mostra de més de 400 vehicles en el segment automobilístic representat per 17 expositors, en el sector de la maquinària agrícola hi són presents 6 expositors, 1 es presenta amb furgonetes, i tres més pertanyen als serveis i complements.

Cal recordar que entre tots els compradors d'un cotxe al certamen se sortejarà un premi de 3.000 euros, iniciativa que té com a objectiu fer més atractiva la fira alhora que aconseguir tancar les vendes durant els dies del certamen.

Comentaris