‘Orgasmos’ amb Roger Pera i Vooyeur, caps de cartell de la programació d’hivern del Teatre L’Amistat de Mollerussa

La Xarxa programa 4 obres destinades al públic familiar

imatge teatre orgasmes interiro
photo_camera Imatge dels dos protagonistes de l'espectacle 'Orgasmos'

Orgasmos, amb Roger Pera, i l’obra Vooyeur, de la Tropa Produce, seran els caps de cartell de la nova programació del Teatre L’Amistat per als tres primers mesos de l’any. La programació es completarà amb 5 obres més entre les quals destaquen dues de companyies locals com són el Teatre de Butxaca i el nou espectacle musical de la Colla dels 50 i més de Mollerussa sobre Eurovisió. Així mateix, també inclourà un espectacle musical per a públic infantil sobre La Reina de las Nieves. Així ho han explicat aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; el regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, i el tècnic de la regidoria i responsable de la programació, Àlex Culleré.

El tret de sortida serà el pròxim diumenge 22 de gener a les 7 de la tarda amb Orgasmos, un espectacle en castellà protagonitzat per Roger Pera i Sam Sánchez que parla sobre el poder del sexe a l’hora d’establir relacions de parella. La segona obra programada serà la nova producció de la Colla dels 50 i més que faran 4 sessions de l’espectacle musical Eurovisió 2017 amb 105 actors a escena al llarg del primer cap de setmana de febrer. Part dels beneficis que recaptaran amb l’entrada seran per la Marató de TV3 i la resta per altres fins socials. Explica’m un conte, d’Elisenda Guiu, és l’obra prevista pel 18 de febrer amb la necessitat d’estimar i el poder de perdonar com a eix argumental.

Les entrades, excepte les del musical de la Colla dels 50 i +, es posaran a la venda aquest dimecres a través d’internet  i per telèfon a través de Ticketmaster

Pel mes de març, s’han programat La Reina de las Nieves, el dia 12, i Vooyeur, el dia 25, una obra que ha triomfat aquesta temporada a Madrid. En el cas d’aquesta última i donat que es tracta d’una comèdia de contingut sexual està recomanada únicament per públic adult, segons ha indicat Culleré.

A l’abril, les dues obres que tancaran la temporada seran el thriller L’aposta, de Poks Companyia de Teatre, el dia 1 d’abril i la nova producció del Teatre de Butxaca After play, de Brian Friel, amb Cilara Ferraz i Francesc Pla de protagonistes i de la qual se’n faran 3 sessions, una d’elles a les 12 del migdia del diumenge dia 9 i totes elles amb aforament limitat, ja que tant públic com actors ocuparan només l’escenari del teatre.

Les entrades per assistir a les representacions es posaran a la venda aquest dimecres a través d’internet  i per telèfon a través de Ticketmaster i es podran adquirir també a taquilla a partir del dia 12 de gener i  la setmana de la representació de dimecres a divendres. Val a dir, però, que en el cas del musical de la Colla dels 50 i més les entrades només es poden retirar els dies 1, 2 i 3 de febrer a les taquilles de 6 a 8 de la tarda.

La programació de La Xarxa completa la temporada estable de teatre amb 4 obres de diferents estils. Seran l’espectacle de titelles El llop i les cabretes, de Xip Xap (15 de gener), Menuda Comèdia, del clown Jordi del Rio (29 de gener), El rodamón. Un viatge màgic,  del mag Enric Magoo (12 de febrer) i Conta’m un conte,  teatre musical de la companyia Nyiguit (26 de febrer).

Comentaris