Lluís Llach convidat del Correllengua del Palau d'Anglesola, amb els concerts de De la Torre i Xeic

L'alcaldessa del Palau d'Anglesola Montserrat Meseguer visita el mural
photo_camera L'alcaldessa del Palau d'Anglesola Montserrat Meseguer visita el mural

El Palau d'Anglesola commemora aquest any una dècada del Correllengua, una festa que el municipi convertirà en reivindicativa, a un any dels fets de l'1 d'Octubre.
La festa, que se celebrarà el dissabte 6 d'octubre, tindrà com a actes centrals la inauguració de les places de La Independència i de la República, i el canvi de nom de la plaça Espanya pel de l'1 d'Octubre. En record dels fets de l'1 d'octubre, en la plaça del mateix nom s'ha pintat un mural reivindicatiu, que es finalitzarà el dia de la festa.

El Correllengua d'enguany està dedicat a la Nova Cançó, per la qual cosa s'ha convidat al cantautor Lluís Llach, que participarà en la finalització del mural, segons ha explicat Fito Marí, membre de la comissió organitzadora de l'acte

El mural de la plaça 1 d'octubre al Palau d'AnglesolaEn homenatge a la Nova Cançó, els alumnes de l'escola Arnau Berenguer han preparat un seguit de temes que interpretaran al costat de Lluís Llach i Francesc Pascual. Durant la tarda s'ha organitzat un taller en el qual la quitxalla pintarà olles amb els lemes d'odi, violència, injustícia, 155, intolerància i imposició, que amb l'ajut del Sr. Postu trencaran més tard. Una cercavila amb els grallers del Casal l'Arreu, completen els actes.

La primera part del Correllengua finalitzarà amb el Sopar grog, amb el que es recaptaran fons en suport de l'Associació Catalana pels Drets Civils, en suport als pesos i exiliats.

La festa finalitzarà amb un concert en el qual participaran la banda De la Torre i el rock del bancal, Xeic i el Dj. Moncho.

Comentaris