El Palau d’Anglesola inaugurarà el consultori mèdic al gener

El dia 8 de gener es farà una jornada de portes obertes per veure la millora de les antigues instal·lacions, amb una nova sala de visita, la sala d'espera ampliada, accés adaptat per a minusvàlids i una entrada per a ambulància

Consultori Plau Anglesola 1 interior
photo_camera Imatge del centre que s’ha modernitzat i adaptat a la normativa vigent per millorar el servei als usuaris

Consultori Plau Anglesola texteL’Ajuntament del Palau d’Anglesola preveu inaugurar el nou consultori mèdic a mitjans del mes de gener. Aquestes obres han suposat la millora integral de les dependències antigues, que ara tindran un nou accés adaptat per a minusvàlids, així com una entrada per a ambulància. Igualment, s’ha construït una nova sala de visita i s’ha ampliat la sala d'espera.

Per poder inaugurar el nou centre només falta rebre el mobiliari que es va adjudicar fa unes setmanes, juntament amb el material mèdic que es va adquirir per valor de 5.715 euros, el qual està previst arribi aquest mateix mes.

El centre comptarà amb un nou aparell d'electrocardiogrames connectat a la xarxa sanitària

Irene Ruestes, regidora de sanitat, explica que en conjunt, les instal·lacions s’han modernitzat i adaptat a la normativa vigent, dotant-les de més capacitat a fi de donar un millor servei als usuaris. “D’aquest nou material mèdic que s’ha comprat cal destacar el nou aparell d’electrocardiogrames que està connectat a la xarxa tecnològica sanitària, fet que permetrà que qualsevol facultatiu mèdic de l’Institut Català de Salut pugui veure els diagnòstics en tot moment”, apunta Ruestes.

Les obres han tingut un pressupost de 338 mil euros, finançats en el 95% per la Diputació de Lleida

Cal recordar que les obres del consultori mèdic han tingut un pressupost total de 337.893 euros, majoritàriament a càrrec de la Diputació de Lleida, que ha finançat un 95% de la inversió, mentre que el restant 5% ha anat a càrrec del consistori. L’Ajuntament ha programat una jornada de portes obertes el pròxim dia 8 de gener a fi que tots els usuaris del Palau puguin visitar les noves instal·lacions just abans de la seva inauguració oficial.

Comentaris