El Palau d'Anglesola transforma una afició local en la Fira Playmobil del Pla d'Urgell

La primera Fira de clicks - el nom que es va donar a la versió espanyola dels ninos de Playmobil - del Pla d'Urgell, una iniciativa del col·lectiu Playmopalau, i de l'Associació Somos Clicks, que tindrà lloc els dies 19 i 20 de setembre en el pavelló poliesportiu del municipi
Exposició de diorames de Playmobil al Palau d'Anglesola 1
photo_camera Exposició de diorames de Playmobil al Palau d'Anglesola

El que va començar fa tres anys com una activitat d'aficionats i col·leccionistes de Playmobil, en el marc de la Festa Major del Palau d'Anglesola, es convertirà enguany en la primera Fira de clicks - el nom que es va donar a la versió espanyola dels ninos de Playmobil - del Pla d'Urgell. Una iniciativa del col·lectiu Playmopalau, i de l'Associació Somos Clicks, que tindrà lloc els dies 19 i 20 de setembre en el pavelló poliesportiu del municipi.

Els organitzadors preveuen la participació de col·leccionistes de tot Catalunya que exposaran una quinzena de diorames de gran format que reuniran al voltant de dos mil clicks, que ocuparan 1.200 metres quadrats

Exposició de diorames de Playmobil al Palau d'Anglesola 3Segona explica l'alcalde del Palau d'Anglesola, Francesc Balcells els muntatges que s'exhibiran en la primera Fira de clicks del Pla d'Urgell tindran relació amb el Palau, recreacions històriques, conscienciació mediambiental, i alguna sorpresa. Per la seva banda el president de Somos Clicks, Joan Iniesta destaca que es tracta d'iniciatives de qualitat que desperten l'interès i atreuen un gran nombre de públic, certàmens que contribueixen a dinamitzar el territori, i generar activitat econòmica.

La mostra es complementarà amb parades de venda d'articles per als aficionats i col·leccionistes així com activitats de lleure i concursos, tot relacionat en l'entorn del Playmobil. Els aficionats del municipi també confeccionaran petites composicions de clicks que està previst que es puguin exposar en els porxos a l'estrada del pavelló.

Fira de clicks del Pla d'Urgell

Comentaris