El Palau d'Anglesola recapta 19.000 euros per al SJD Pediatric Cancer Center

Francesc Balcells i Sebastià Garralón presenten el Petit Princep
photo_camera Francesc Balcells i Sebastià Garralón presenten el Petit Princep

La Penya Blaugrana del Palau d'Anglesola es va afegir al projecte solidari de Leo Messi i altres entitats relacionades amb el club, que han finançat la construcció del Sant Joan de Déu (SJD) Pediatric Cancer Center. Els penyistes del Pla d'Urgell van impulsar una associació que sota el lema Tots junts és possible, es va dedicar a organitzar activitats, esportives, culturals i de lleure, per recaptar fons per la iniciativa. Van dissenyar una polsera amb el lema, de la que se'n van editar 3.000 exemplars, exhaurits en les diferents convocatòries que van desembocar en una gran festa que va tenir lloc el 9 de juny.

A la iniciativa de l'entitat Tots junts és possible, es van afegir empreses, comerços, entitats i particulars, que ham les seves aportacions van fer possible recollir un total de 19.240 euros, que es van lliurar al projecte SJD Pediatric Cancer Center.

Festa solidaria - Vilaweb MollerussaL'empenta solidària s'ha arrelat al municipi del Palau d'Anglesola de tal manera, que l'associació Tots Junts és Possible ha convençut, als actors del grup de teatre Tots som de casa, perquè tornin a pujar a l'escenari per representar els Pastorets, després de quinze anys. Els antics actors preparen la nova posada en escena solidària pels dies 22 i 28 de desembre.

Garlandes Nadalenques solidàries

Una de les empreses locals que van participar en les aportacions va ser Instal·lacions Garralón, especialitzada en il·luminació Nadalenca, el seu propietari Sebastià Garralón, va decidir continuar col·laborant amb la iniciativa, dissenyant una garlanda amb el personatge de culte del Petit Príncep, que destinarà part del cost del seu lloguer a aquesta finalitat. Garralón ha confeccionat mig centenar de garlandes de les quals deu ja s'han llogat a Mollerussa, i una altra al Palau d'Anglesola, administracions que també destinaran una part del lloguer a SJD Pediatric Cancer Center.

La garlanda està confeccionada amb un suport d'alumini amb 450 leds de baix consum, que representen el personatge de l'obra d'Antoine de Saint-Exupéry, traduïda a més de 180 idiomes.

Comentaris