La perfecta combinació de l’estètica i el benestar personal

Essentials es presenta com un centre de massatges i estètica, que pretén distingir-se de la resta de propostes del mercat, amb el convenciment dels mateixos clients.

La Verónica i l'Ivan la parella propietaris del Centre Essentials
photo_camera La Verónica i l'Ivan la parella propietaris del Centre Essentials

REPORTATGE

L' Ivan i la Verònica són una parella que han volgut portar a Mollerussa el seu concepte personal de l’estètica, a través de tractaments que respecten el comportament natural del cos, el que representa una garantia d’efectivitat i de salut. 

Ningú pot dubtar que el cos humà és una màquina intel·ligent, que treballa amb elements naturals, i el seu cicle evoluciona de la mateixa manera que els elements que ho componen. Això es pot considerar com un principi físic, que l’ésser humà no acaba d’acceptar, i per aquest motiu moltes vegades es vol lluitar contra aquest fet, de manera precipitada i a l’espera de resultats immediats.

Centre Essentials (9)La formació d'ambdós professionals s'emmarca en els sectors de la fisioteràpia i l'estètica, una combinació que els va portar a instal·lar-se a Mollerussa amb el nom comercial de Essential, un centre que vol ser una alternativa a les propostes actuals que existeixen al mercat, amb una important relació qualitat preu.

Essentials vol ser un centre amb una clara voluntat d'assessorar abans que tractar, ja que els seus propietaris, consideren que la informació pot resoldre molts dels inconvenients que el client es pot trobar després d'un tractament precipitat i lucratiu, en el bon sentit de la paraula. Els clients han de ser conseqüents amb les reaccions i respostes del cos davant d'una agressió de productes o tractaments poc recomanables... aquest és el leitmotiv d'Essentials.

El centre ofereix un complet ventall de serveis, que combinen l'essència dels seus propietaris, d'una banda els massatges, en tot l'espectre del d'aquesta disciplina, de la tradicional a l'oriental.
Pel que fa a l'estètica, Essentials, completa l'oferta en tot el camp del sector, amb els serveis més tradicionals com la depilació, manicura, tractaments corporals o fotodepilació. Però la seva especialització se centra en la combinació d'aparells, que fan possibles reaccions naturals sobre les parts del cos en les que s'apliquen, tractaments destinats a la pèrdua de pes, millora de la textura i elasticitat de la pell, entre altres.

Entrant en la nomenclatura d'aquests tractaments, podem parlar de cavitació, pressoteràpia, radiofreqüència facial i corporal, peeling ultrasònic, o electroestimulació. Tractaments, tots ells, que com s'ha explicat anteriorment, faciliten la regeneració natural i progressiva de la part del cos en la que s'aplica, i aquest és un dels objectius per obtenir resultats efectius i perdurables. En aquest sentit, dir que, en un principi, es poden necessitar més sessions que en altres tractaments, però Essentials garanteix la seva eficàcia, sense que hagi d'estar condicionat al preu.

Si desitgeu conèixer els diversos tractaments i llurs efectes, així com el més adequat segons la vostra necessitat, no dubteu en contactar amb Essentials: Av. de la Pau, 16 de Mollerussa.

Tel. 973 049 806 / Mòbil 656 712 751

Comentaris