El periodista de l'ARA Àlex Gutiérrez parla a Mollerussa del paper del vi en el món de cinema

Xerrada a la Biblioteca amb tast de vi Vilosell del celler Tomàs Cusiné

Mollerussa Vi i cinema inerior
photo_camera Gutiérrez, cap de la secció 'Mèdia' del diari, en un moment de la seva xerrada al centre de Mollerussa

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa va acollir dijous al vespre la xerrada del periodista i cap de la secció Mèdia del diari ARA, Àlex Gutiérrez, el qual va fer una incursió al paper del vi en el món del cinema a través de diferents exemples. Gutiérrez va assegurar que el retrat que se’n fa del vi al cine és gairebé sempre en positiu i que s’utilitza en moltes de les ocasions per donar més informació sobre els personatges i, fins i tot, sobre el desenvolupament del guió. Així mateix, va exemplificar el paper del vi com a litúrgia i també com un camí més per presentar diferents cultures. En el transcurs de la xerrada, el públic assistent va poder fer un tast de vi Vilosell, gentilesa del celler Tomàs Cusiné.

Dijous 23 de febrer es farà 'Contes i vins', d’Anna Casals, sessió que anirà acompanyada d’un tast de vi Colors per gentilesa de Cérvoles Celler

Aquesta xerrada forma part de la cinquena edició del cicle Lletres i Vins que organitza la biblioteca mollerussenca dins el projecte Biblioteques amb DO, un cicle que va tenir el tret de sortida dimecres a la tarda amb un taller de reciclatge de taps de suro i altre material vinculat al vi adreçat al públic infantil.

La següent cita a la biblioteca serà dimecres 15 a les 6 de la tarda per als més petits de la mà de Jep Gasulla, qui els presentarà els Contes amb pa, vi i sucre, mentre que pel 23 de febrer a les 8 del vespre hi ha programat per als adults Contes i vins, d’Anna Casals, sessió que anirà acompanyada d’un tast de vi Colors per gentilesa de Cérvoles Celler.

Vermut al Celler del Castell del Remei el dia 18 i amb  &The Band, integrada per alumnes de l'Escola de Música

En aquest cicle, també s’han programat dues activitats que es duran a terme al celler Castell del Remei. Seran el concert-vermut amb la banda &The Band, integrada per alumnes de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa, dissabte dia 18 a les 12 del migdia i l’exposició fotogràfica Terra endins, de Sarah Bejerano, un joc visual entre grans espais i petits racons que es podrà visitar durant tot el mes de febrer a la sala Lucilla Atilia del celler. Val a dir que per assistir al vermut cal fer la inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.  

Comentaris