El periodista de VilaWeb Miquel Bresolí serà el glossador de la Diada a Mollerussa

L'acte comptarà amb la intervenció en els parlaments de tres entitats de Mollerussa com són en aquest cas la Colla dels 50, com ja és habitual; l’Agrupació Sardanista de Mollerussa, que enguany celebra els 75 anys de trajectòria, i l’ARF Diables de Mollerussa, que en fa 35 de la seva creació
Miquel Bresolí Vicent Partal i Rafel Panadès
photo_camera Miquel Bresolí Vicent Partal i Rafel Panadès @JosepA.Pérez

El periodista de VilaWeb Mollerussa, Miquel Bresolí, serà enguany el glossador de l’acte de celebració de la Diada Nacional, que tindrà lloc al parc municipal a partir de dos quarts d’11 del matí i que, per segon any consecutiu i amb motiu de la pandèmia, no comptarà amb el tradicional dinar de germanor. 

L’acte tindrà de nou com a peça central l’ofrena floral al monument a la Senyera per part d’una quarantena d’entitats de la ciutat. També comptarà amb la intervenció en els parlaments de tres entitats de Mollerussa com són en aquest cas la Colla dels 50, com ja és habitual; l’Agrupació Sardanista de Mollerussa, que enguany celebra els 75 anys de trajectòria, i l’ARF Diables de Mollerussa, que en fa 35 de la seva creació.

La música tornarà a anar a càrrec, després del parèntesi de l’any passat, de l’Orfeó Renaixença amb la interpretació de diferents cançons entre les quals no faltarà el Cant dels Segadors, que posarà el punt final a l’acte.

Per tal de poder garantir les mesures de prevenció, hi haurà un aforament limitat per la qual cosa caldrà apuntar-se prèviament tant per assistir com a públic com també per a participar en l’ofrena floral trucant al telèfon 973-600713 o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

Comentaris