Petit Xiroi: Un racó gastronòmic d’excel·lència al Pla d’Urgell

El restaurant ha cultivat un prestigi que va més enllà de la qualitat dels seus plats
Petit Xiroi desembre -2023-1
photo_camera El restaurant compta amb una gran selecció de vins - Foto: E. Barta

Situat al cor del Pla d’Urgell, el restaurant Petit Xiroi s’ha erigit en un referent culinari en una zona privilegiada, a l’entorn de l’Estany d’Ivars i Vila-sana. Amb una trajectòria basada en l’atenció meticulosa i en l’aprenentatge constant de les preferències dels seus clients, aquest establiment ha cultivat un prestigi que va més enllà de la qualitat dels seus plats.

L'establiment de restauració situat a Vila-sana el lideren Mariano Martínez i Mª José Baena, qui encapçalen un talentós equip de professionals en aquesta localitat des de l'any 2001

Mentre Mª José aporta la seva experiència com a xef de cuina, Mariano, desplega la seva professionalitat –sempre amb el seu millor somriure- com a responsable de sala. La combinació de les seves habilitats ha creat un ambient acollidor i familiar, on els clients se senten com a casa des del moment en què travessen la porta. El restaurant compta amb dos menjadors, dos petits reservats i terrassa.

Imatge de l'equip de Petit Xiroi liderat per Mariano Martínez i Mª José Baena

Allò que distingeix al Petit Xiroi és l’atenció acurada en els detalls. Aquest enfocament es reflecteix no només en el servei, sinó també en una cuina que es caracteritza per la seva oferta gastronòmica casolana i tradicional, utilitzant ingredients frescos i de proximitat tant en la preparació de peixos com en la selecció de carns. 

Petit Xiroi desembre 2023
L'establiment compta amb dues sales lluminoses que ofereixen un ambient càlid i acollidor que convida a reunir-se - Foto: E. Barta

Els seus responsables han sabut innovar i han incorporat tocs avantguardistes al seu menú, demostrant la seva versatilitat i creativitat gastronòmica. Amb el prestigi que han construït, el Petit Xiroi és conegut per oferir una experiència culinària única.

Per gaudir plenament de la seva exquisida cuina, es recomana reservar taula amb antelació. Aquest equilibri entre el clàssic i el contemporani ha conquerit els paladars més exigents, consolidant el Petit Xiroi com un destí gastronòmic de primera línia al Pla d’Urgell.

Servei de menjador obert de dimarts a diumenge, a partir de les 13h - C/ Vilot, 2 · Vila-sana · Tel. 973 71 27 04
Servei de menjador obert de dimarts a diumenge, a partir de les 13h - C/ Vilot, 2 · Vila-sana · Tel. 973 71 27 04

Comentaris