Mollerussa va expulsar 57 nois i noies de les piscines municipals durant aquest estiu

L'activitat de Fitestiu està guiada per una monitora
photo_camera Imatge d'una de les activitats que es realitzen a l'estiu a les piscines municipals

El Servei de Mediació Social i Comunitària ha realitzat aquest estiu a les piscines municipals de Mollerussa un total de 39 intervencions a un total de 279 joves de menys de 17 anys, als quals se'ls va explicar les normes de convivència a la instal·lació per tal de fer prevenció. Aquesta intervenció va donar com a resultat l’expulsió de 57 nois i noies al llarg del període d’estiu, 15 d’ells per 3 dies i la resta per un dia o dos. En tots els casos, se cita al jove amb la família per fer un treball preventiu educatiu i de prevenció en l’entorn familiar, segons han informat fonts de l'Ajuntament.

Els aspectes millor valorats a l'enquesta de satisfacció de servei han estat el personal de taquilla i els monitors dels cursets, mentre que els menys puntuats han estat la neteja dels serveis i el bar

El balanç de la temporada d’estiu, que va finalitzar el passat 11 de setembre, situa en prop de 71.000 els usos d'aquest equipament, una xifra similar a la registrada la temporada passada tot i que s’ha incrementat la venda d’abonaments que han superat els 3.000 mentre que la temporada passada van ser 2.900. Pel que fa a la venda d’entrades, hi ha hagut un lleuger descens, ja que han estat 5.410 davant les 5.680 de l’any anterior. La xifra que més destacada del balanç és però l’increment de les persones que han seguit algun dels cursets que s’han ofert durant els mesos d’estiu, que han estat 930 davant les 792 de l’estiu passat.Mollerussa TEMPORADA DE PISCINES texte

Quant a les dades de l’enquesta de satisfacció de servei que enguany ha estat resposta per un total de 125 persones, 30 en línia i la resta a les mateixes instal·lacions de la piscina, la valoració global ha estat del 4,16 sobre 5, similar a la de l’any anterior. Els aspectes millor considerats han estat el personal de la taquilla (4,7) i els monitors dels cursets (4,5) mentre que els pitjor valorats ha estat la neteja dels serveis (3,4) i el servei de bar (3,1) mentre que la valoració de la seguretat ha repuntat fins a arribar al 4. Pel que fa a les mancances en la instal·lació, les principals demandes són més zones d’ombra i una major superfície de làmina d’aigua i, en segon terme, més papereres i bans així com fil musical.

La piscina coberta obre dilluns 25 per al bany lliure per als abonats i l’1 d’octubre l’oferta de 72 grups de cursets

La piscina coberta municipal de Mollerussa obrirà portes el dilluns dia 25 per al bany lliure dels abonats mentre que la temporada d’hivern s’iniciarà l’1 d’octubre amb l’oferta de 72 grups de cursetistes, els mateixos que l’any passat. Les inscripcions es poden formalitzar ja a partir d’aquesta setmana a través de la pàgina web, que ha estat completament renovada i ofereix la possibilitat de fer aquest tràmit en línia.

Comentaris