Les piscines del Pla d'Urgell se sumen a la recollida selectiva ben feta

L'àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Pla d'Urgell dóna continuïtat, a la campanya suma't a la recollida ben feta, que es du a terme en els centres educatius al llarg del curs escolar

Remulla't a les piscines d'Ivars d'Urgell 1
photo_camera Remulla't a les piscines d'Ivars d'Urgell, campanya del Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Remulla't, és el nom dels tallers que es duran a terme en les piscines municipals del Pla d'Urgell del 9 de juliol a l'1 d'agost, una iniciativa de l'àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal, amb la col·laboració de l'Agència catalana de Residus. Es tracta d'un seguit d'activitats dirigides a la sensibilització en l'àmbit de la recollida selectiva per infants de 6 a 10 anys.

Remulla't a les piscines d'Ivars d'UrgellCoordinats per l'empresa Arum serveis ambientals, els educadors ambientals organitzen jocs aquàtics en els quals els participants han d'identificar els residus i dipositar-los en els contenidors adients. Aquesta dinàmica educativa és la continuïtat de la que es du a terme en els centres educatius al llarg del curs escolar, amb la voluntat que els petits prenguin consciència de la importància de separar correctament els residus domèstics, segons ha explicat el coordinador de Medi Ambient Ramon Montserrat, en el decurs de les activitats que s'han dut a terme aquest divendres a Ivars d'Urgell.

Remulla't, va començar el seu recorregut en les piscines de Castellnou de Seana el passat 9 de juliol, i recorrerà totes les instal·lacions de la comarca fins a l'1 d'agost, amb una participació aproximada de trenta nens i nenes per jornada.

Comentaris