El Consell Comarcal del Pla d'Urgell facilita la inserció laboral de 22 persones

A través del programa Treball i Formació de la Generalitat de Catalunya
photo_camera Els treballadors i treballadores davant la seu del Consell Comarcal del Pla d'Urgell - Foto: CC Pla d'Urgell

Vint-i-dues persones s'han incorporat aquest mes d'octubre al món laboral gràcies al Programa Treball i Formació 2023 de la Generalitat de Catalunya, al que s'acull el Consell Comarcal del Pla d'Urgell a través de la seva l'Àrea de Desenvolupament Local. Durant un any, realitzaran tasques de suport al Consell Comarcal així com a diferents ajuntaments de la comarca, ja sigui en l'àmbit administratiu, en el transport adaptat, el manteniment d'infraestructures o la neteja de la xarxa viària urbana. 

El programa Treball i Formació està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat de Catalunya i del Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Trabajo y Economía Social. 

S'adjunta fotografies de la recepció i benvinguda als treballadors i treballadores a càrrec del president del Consell, Carles Palau i Boté,  i del vicepresident, Jordi Martínez Atero. 

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement