El Pla d'Urgell s'avança en el Sí/Sí en la intenció de vot del 9N

L'enquesta que està realitzant el grup, territoris.cat demostra que el Pla d'Urgell s'avança en la intenció de vot amb un 92,86% a les comarques dels Pirineus i a les Garrigues.

ara_es_hora
photo_camera ara_es_hora

El passat 1 de novembre, aprofitant l'obertura de la nova expansió de territoris.cat, es va engegar una enquesta per tal de conèixer la intenció de vot del territori. Ara com ara els resultats reflecteixin que la comarca del Pla d'Urgell supera a la resta de comarques, amb un 92,86%, les persones que votaran Sí/Sí. La segueix Garrigues amb un 90.91% i les comarques del Pirineu amb un 73,33%, el percentatge mitja entre totes les comarques se situa en el 83,33%.

Pel que fa al No, la comarca de les Garrigues no ha tingut cap vot, el Pla d'Urgell ha estat del 2,38%, i la més alta a Pirineus amb un 16,67% de vots negatius, la mitjana se situa en 7,1%. Els vots del Sí/No, ha estat la més igualada, un 10% a Pirineus, 9,7% al Pla d'Urgell, i el 9,09% a les Garrigues, la mitjana se situa en el 9,52%.

Podeu continuar participant, i el pròxim dissabte publicarem el resultat definitiu de l'enquesta, que trobareu en totes les edicions de territoris.cat.

Comentaris