El Pla d'Urgell renova la flota de vehicles per la recollida de brossa

Concretament, els nous vehicles són 3 camions recol·lectors compactadors i 2 Piaggios Porter i tenen prestacions similars als vehicles anteriors, excepte una Piaggio que té més capacitat de càrrega i disposa de plataforma elevadora posterior per tal de facilitar la recollida dels desbordaments al costat dels contenidors
La flota dels nous vehicles de la recollida de brossa del Pla d'Urgell
photo_camera La flota dels nous vehicles de la recollida de brossa del Pla d'Urgell

L'empresa adjudicatària del serveis de recollida de brossa del Pla d'Urgell, Fomento de Construcciones i Contratas (FCC) ha incorporat a la flota cinc nous vehicles que substitueixen als que feia més de deu anys que estaven en servei. Aquesta actuació respon al conveni que FCC manté amb el Consell Comarcal del Pla d'Urgell per l'adjudicació de la recollida selectica a la comarca. 

Concretament, els nous vehicles són 3 camions recol·lectors compactadors i 2 Piaggios Porter i tenen prestacions similars als vehicles anteriors, excepte una Piaggio que té més capacitat de càrrega i disposa de plataforma elevadora posterior per tal de facilitar la recollida dels desbordaments al costat dels contenidors. A nivell d'emissió de gasos, són més respectuosos amb el medi ambient en compliment de la norma Euro 6.

Els camions també van equipats amb sistemes GPS i de pesatge que permeten veure les rutes de recollida i saber el pes dels residus de cada contenidor buidat.  Aquesta renovació  també inclou 2 compactadors de 20 m3.

En un futur es procedirà a noves substitucions; seran les d’un camió recol·lector bicompartimentat per la recollida de contenidors en superfície de rebuig i orgànica i 2 camions compactadors.

Comentaris