Ple fins a la bandera en l'espectacle Ràdio 64 PopCorn de la colla dels 50

La Colla dels mollerussencs nascuts l'any 1964 va donar la nota aquest cap de setmana, amb una de les millors propostes que s'han fet en els darrers anys a Mollerussa.

Entre les actuacions de la nit el grup suec ABBA va fer cantar a tot el públic.
photo_camera Entre les actuacions de la nit el grup suec ABBA va fer cantar a tot el públic.

En la recerca d'iniciatives originals i populars, que en els darrers anys han dut a terme les colles dels cinquanta, la de la quinta de 1964 ha estat la més encertada i participativa. Sota el nom de Ràdio 64 PopCorn, van crear un espectacle musical en el qual es va fer un repàs a la música més popular d'aquells anys, que van combinar amb les publicitats que se solien escoltar a les emissores de ràdio i es veien a la televisió.

Sense complexos, els membres de la colla van preparar un repertori amb les escenificacions dels grups i solistes de l'època, nacionals i internacionals, des de Julio Iglésias, Los Pecos, fins a Abba, Tina Turner o Boney M. Un espectacle que va omplir el Teatre L'Amistat de gom a gom, en les dues sessions en què es va representar.

Totes les fotografies de l'espectacle les podeu veure clicant en aquest enllaç.

La colla de 1964 ha dut a terme diverses activitats col·lectives al llarg de l'any i finalitzarà la celebració amb un sopar el dia 29 de novembre, i amb l'organització de la cavalcada de Reis del 5 de gener.

Comentaris