Plusfresc inaugura una nova botiga de 375 metres quadrats a Bell-lloc

Com a la resta d’establiments Plusfresc, els clients de la botiga de Bell-lloc que disposin de la Targeta Plusfresc podran gaudir de diferents avantatges, com ara la destinadaa a les famílies nombroses amb el retorn del 3% de la compra en xecs Plusfresc sempre que la compra trimestral superi els 400 euros
Botiga Plusfresc de Bell-lloc
photo_camera Botiga Plusfresc de Bell-lloc

La cadena de supermercats lleidatana Plusfrec ha inaugurat aquest divendres una nova botiga a Bell-lloc, una superfície de 375 metres quadrats situada al carrer Pau Casals, 7, un nou projecte que suma un total de 75 a Catalunya i Aragó.

El nou establiment que ocupa a cic empleats, reafirma el compromís de la companyia amb els seus clients, potenciant els productes frescos i apostant fortament pels productes de la terra. En aquest sentit, i com és habitual a tots els seus establiments, el nou local ofereix un ampli assortiment de fruites i verdures fresques on hi destaca l’amplia varietat de productes de producció local.  

La carnisseria és una de les seccions on també està present el producte de proximitat. En aquest sentit, la companyia va llençar ara fa tres anys la marca 100% criat a Lleida, un distintiu per la vedella, el porc, el xai, el conill i elaborats amb el que reforça el seu compromís amb els ramaders de Lleida. 

Com a la resta d’establiments Plusfresc, els clients de la botiga de Bell-lloc que disposin de la Targeta Plusfresc podran gaudir de diferents avantatges. Un d’aquests beneficia directament a les famílies nombroses -retorn del 3% de la compra en xecs Plusfresc sempre que la compra trimestral superi els 400 euros-. Bell-lloc també disposarà del servei de compra online per a tots els clients.  

Comentaris