El Poal recull més de mil euros que detinarà a l'Associació de Nens amb Càncer AFANOC

El Poal presentarà el pròxim mes de setembre la publicació sobre la seva Història Gràfica, que ha recollit més d'un miler d'imatges, que es digitalitzaran i es lliuraran a l'Arxiu Comarcal, per tal que es puguin consultar

Preparant la visita al campanar del Poal en el marc de les Festes del Roser
photo_camera Preparant la visita al campanar del Poal en el marc de les Festes del Roser

Les Festes del Roser del Poal, que es van celebrar el passat cap de setmana, van tenir una important component solidària destinada a l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC). Entre els actes més destacats es va representar l'obra de Francesc Lorenzo El meu veí és un barrut, que van dur a terme els membres del grup de teatre local Mai hi som tots, sota la direcció de Joan Moreno.

Representació del grup de teatre Mai hi som tots del PoalLa representació va omplir de gom a gom el Casal Poalenc, el que va permetre recaptar més d'un miler d'euros, que el municipi destinarà a l'associació AFANOC, per tal que els destini al finançament de les actuacions en suport a les famílies que tenen algun infant amb aquesta malaltia. L'entitat ajuda al finançament de les estades de les famílies que tracten algun fill en els centres hospitalaris de Barcelona, que fan en el que anomenen la Casa dels Xuclis.

El programa d'activitats de les Festes del Roser no es va poder completar a causa del malt temps, i per aquest motiu, el consistori les durà a terme al llarg de les pròximes setmanes. Tot i així sí que es van dur a terme una visita guiada al campanar, dirigit als més menuts, que van poder conèixer els tocs de campanes i veure el seu poble des de la perspectiva del punt més alt del municipi.

Per altra banda, l'alcalde del Poal Rafel Penedès, va explicar a territoris.cat, que el consistori ha finalitzat el recull de fotografies que formarà part de la publicació de la història Gràfica. L'Ajuntament ha recollit més d'un miler d'instantànies que formaran part del llibre que es presentarà en el marc de la Festa dels Fills del Poble, que se celebrarà la darrera setmana de setembre. Penedès ha afegit que el material gràfic recollit, un cop digitalitzat, se cedirà a l'Arxiu Comarcal, per tal que pugui ser consultat.

Comentaris