Pompeu Fabra segon classificat en el Campionat de Catalunya de Cruyff Court

La final catalana del Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court Campions 2015 la van disputar els equips de Igualada, El Vendrell, Reus, La Corunya, Barcelona i Sant Boi.  

Equip de futbol de l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa.
photo_camera Equip de futbol de l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa.

L'equip masculí de l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa es va haver de conformar amb un segon lloc després de caure derrotat per l'equip del Vendrell per 1 a 0, en el Campionat de Catalunya de Cruyff Court, que es va celebrar a Igualada aquest diumenge. Els mollerussencs es van classificar en l'eliminatòria local, conjuntament amb l'equip femení del mateix centre educatiu, després de proclamar-se guanyadors del Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court Campions 2015 organitzat per l’Ajuntament de Mollerussa i la Fundació Johan Cruyff. En la competició local hi van participar un centenar d’alumnes de sisè curs de les escoles Pompeu Fabra, Mestre Ignasi Peraire i El Carme, distribuïts en 9 equips.

Aquests dos equips van competir en la final del Campionat de Catalunya al Cruyff Court d'Igualada junt amb els altres municipis que tenen Cruyf Court, Igualada, El Vendrell, Reus, La Corunya, Barcelona i Sant Boi.

Comentaris