Positiu balanç de la fira Expoclàssic de Mollerussa, que rep més visitants

El Saló tanca superant els 12.000 visitants de la passada edició, un bon indicador que s’afegeix a l’increment d’expositors amb què obria enguany el certamen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo_camera La 28a edició del saló Expoclàssic ha superat els 12.000 visitants de l’any anterior - Foto: Fira de Mollerussa

La 28a edició del saló Expoclàssic de Mollerussa, dedicat al món dels vehicles històrics i clàssics, ha tancat aquest diumenge a migdia amb un positiu balanç. Així, als bons indicadors amb què obria el certamen ahir dissabte, amb 64 expositors -un 19% més que en la darrera convocatòria-, cal sumar el bon registre de visitants que han passat pel Recinte Fira i que han superat els 12.000 de l’any anterior, segons ha assenyalat l’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona.

Pel que fa a les enquestes realitzades als expositors, Solsona ha dit que marquen un alt nivell de satisfacció, amb el 80% dels enquestats manifestant la seva intenció de tornar en la pròxima edició i un 78% que han valorat globalment el certamen com a bé o molt bé. 

En el balanç des de l’ens organitzador, l’alcalde ha qualificat també “d’èxit” els monogràfics de motos BMW, cotxes d’època i tractors antics, exposicions que han gaudit d’una bona acollida per part del públic. “No només recuperem xifres d’abans de la pandèmia sinó que les incrementem”, ha afegit el president de l’ens firal.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Més del 80% dels paradistes enquestats han manifestat la seva intenció de tornar a la pròxima edició - Foto: Fira de Mollerussa

El 3r Mercat d’antiquaris ha comptat així mateix amb una molt bona afluència de gent durant el cap de setmana. Fruit d’un acord amb l’Associació d’antiquaris i brocanters de Mollerussa, aquest sector ha anat agafant una gran rellevància dins el certamen, cosa que porta a plantejar, de seguir creixent, en dotar-lo d’una identitat pròpia i incorporar-lo al calendari firal, segons ha indicat Solsona.

D’altra banda, aquest diumenge al matí ha tingut lloc la 29a Trobada de Motos Clàssiques, convocatòria que ha aplegat una setantena de participants procedents d’arreu de Catalunya. Aquesta cita compta amb la col·laboració de l’Associació Motos Clàssiques Ponent, entitat a qui Solsona ha agraït el seu suport.

Trobada de motos clàssiques a Expoclàssic 2023 - Foto: Fira de Mollerussa
La trobada de motos clàssiques ha aplegat una setantena de participants procedents d'arreu de Catalunya - Foto: Fira de Mollerussa

També aquest diumenge, el saló ha rebut la visita del Club Mini Cooper Catalunya, visita que s’afegeix a les d’ahir dissabte del Club Citroën i del Club Amics de l’escarabat del Pla d’Urgell i rodalies.

La 28a fira Expoclàssic va obrir portes ahir dissabte al matí amb 64 expositors, dels quals 41 corresponien al Mercat de les motos, automòbils, accessoris i col·leccionisme i clubs, i 23 al Mercat d’antiquaris.

Amb l’Expoclàssic, Fira de Mollerussa engega el calendari firal de tardor amb el 22è Concurs de Pintura Clàssica “Ciutat de Mollerussa” com a pròxima activitat, diumenge vinent 24 de setembre; el 28è Autotardor, del 20 al 22 d’octubre, i la 16a Mollerussa Lan Party, del 9 al 12 de novembre.

Comentaris