El PP de Mollerussa rebutja la visita d'Arnaldo Otegui, convidat pels Amics del Bisbe Deig

El portaveu del PP, Joan Simeón denuncia que aquest acte, organitzat per l’Ajuntament de la població i els Amics del Bisbe Deig, es realitzi en un centre públic
Arnaldo Otegui, oordinador d’Euskadi Herria Bildu,
photo_camera Arnaldo Otegui, oordinador d’Euskadi Herria Bildu,

El grup del PP de l'Ajuntament de Mollerussa ha fet arribar aquest dijous als mitjans de comunicació una carta en la qual mostra el seu rebuig a la participació del Coordinador General d'Euskal Herria Bildu, Arnaldo Otegui, en el cicle de conferències que organitza l'Associació d'Amics del Bisbe Deig.

El portaveu del PP, Joan Simeón cqualifica al polític basc com un terrorista condemnat per delictes i crims.

El PP Mollerussa ha rebutjat la visita d’Arnaldo Otegui, coordinador General d’Euskadi Herria Bildu, que tindrà lloc aquest divendres 28 de febrer a la capital de la comarca del Pla d’Urgell. Estem frontalment en desacord en què un terrorista condemnat per delictes i crims tan greus imparteixi aquesta conferència en la nostra població, ha assegurat Joan Simeón, regidor del PP Mollerussa. 

El grup popular del Pla d’Urgell denuncia que aquest acte, organitzat per l’Ajuntament de Mollerussa i els Amics del Bisbe Deig, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Pla d’Urgell, es dugui a terme en un espai públic. És inacceptable i escandalós que aquesta xerrada s’imparteixi en un centre públic com la Sala Teatre de l’Amistat, ha acusat el regidor del PP. 

Comentaris