La presentadora de TV3, Elisabet Carnicé, enceta la programació infantil de la biblioteca

La sessió, que va servir per fer una introducció al món casteller, va comptar amb una vuitantena d’infants 

{"focusMode":0,"deviceTilt":-0.004910724703222513,"whiteBalanceProgram":0,"macroEnabled":false,"qualityMode":3}
photo_camera Carnicé va explicar el conte d’En Maginet Tap de Bassa

Elisabet Carnicé, presentadora del programa de TV3 Quarts de Nou, va ser l’encarregada dimecres de donar el tret de sortida a la programació infantil que ha organitzat la Biblioteca Comarcal Jaume Vila per a aquesta temporada.{

Carnicé, que va explicar el conte d’En Maginet Tap de Bassa, va obsequiar a la vuitantena d’infants que van participar de l’Hora del Conte amb una introducció al món casteller. Quines són les parts d’un castell o què vol dir fer llenya o fer l’aleta van ser alguns dels conceptes que la narradora va aprofitar per explicar als més menuts que fins i tot van poder posar-se una camisa castellera i provar de col·locar-se una faixa.

Els dies 14 i 28 d'octubre es farà el taller Som uns manetes...

La pròxima activitat prevista dins la programació infantil serà el dimecres dia 14 en què tindrà lloc el taller Som uns manetes... fent punts de llibre. Per participar en qualsevol de les dues sessions que es faran el mateix dia, una de 6 a 7 i l’altra de 7 a 8, cal inscripció prèvia a la mateixa biblioteca. Aquest mes també hi ha programat una altra Hora del Conte el dia 21 amb Contes de la castanyera, de la mà de Jep Gasulla, i un altre taller sobre Som uns manetes... fent màscares, el dia 28.

Comentaris