El Greenpark Festival col·labora amb ACUDAM per recuperar oliveres a la Ribera de l'Ebre

NDP1
photo_camera Responsables del Greenpark Festival en els vivers d'ACUDAM

Les productores lleidatanes Mamboloco Lleida & Börtön Events, sota la batuta de Marc Aznar, Xavier Calavera i Joel Sánchez, han impulsat Greenpark Festival, un nou esdeveniment de música electrònica que se celebrarà el dissabte set de setembre a la Selva de Camp. La convocatòria estiuenca arrenca la primera edició amb una component solidària, en suport als afectats pels incendis del mes de juny a la Ribera d'Ebre.

Cartell del Greenpark FestivalEl festival donarà un euro de cada entrada a la campanya de l'Olivina, l'olivera social i solidària, que impulsa l'entitat ACUDAM, amb l'objectiu de repoblar els conreus afectats pels incendis. L'acció es completarà instal·lant una parada en el recinte del festival, en la que es podran realitzar aportacions individuals per la campanya i on també es podrà adquirir físicament l'Olivina.

Els promotors del Greenpark Festival asseguren que l'esdeveniment musical contribueixi en la millora del territori, donat que un esdeveniment d'aquest tipus, que aglutina moltes persones cal que tingui un compromís social i ajudi a millorar el nostre entorn.

El festival té com a caps de cartell a Luigi Madonna, Edu Imbernon, Raúl Mezcolanza, Fer br, entre d'altres, i on participaran fins a un total de 26 Dj's. El Greenpark Festival ha venut les primeres 200 entrades en tan sols 24 hores. Tot i ser-ne la primera edició, s'esperà que tingui una gran afluència de públic.

Campanya de recuperació d'oliveres

Pel que fa a la campanya de recuperació d'oliveres, recordem que ACUDAM posa a l'abast d'aquelles persones que vulguin col·laborar en la repoblació d'oliveres, de fer-ho de forma en línia i virtual mitjançant l'Olivina, l'olivera social i solidària, que dóna la seva imatge per aquesta iniciativa. Des de les pàgines web www.acudam.org i www.acudam.com es poden fer aportacions i col·laborar apadrinant una olivera.

La col·laboració solidària en el web és de 5 euros, per cada Olivina virtual, que es convertiran en 2 o 3 oliveres reals, que es facilitarà de manera gratuïta als pagesos i administracions de la Ribera d'Ebre, les Garrigues i Segrià.

Ara com ara s'ha assolit la xifra de 1.185 oliveres reals per a la repoblació. S'espera que aquesta xifra vagi augmentant en les pròximes setmanes.

Comentaris