El projecte de l’escola El Roser del Poal torna a l’inici

La proposta de la nova escola el Roser del Poal es va iniciar l’any 2007, i l’any 2010, Ensenyament presentava el projecte executiu i l’Ajuntament donava el premis per iniciar unes obres que no es van dur a terme

Panadés, Baulena i Cullerés visiten els terrenys
photo_camera Panadés, Baulena i Cullerés visiten els terrenys

El projecte de la nova escola El Roser del Poal, retorna al punt de partida, després que el Director General de Centres Públics de la Generalitat Lluís Baulenas, anunciés aquest dimarts, que el departament d’Ensenyament licitarà la redacció d’un nou projecte pel centre escolar, una actuació que es portarà en paral·lel amb la tramitació de l’acord de govern, per tal que es pugui incloure en el pressupost del 2018.

Baulenas ha explicat que l’anterior projecte estava sobredimensionat per les necessitats del municipi, per la qual cosa s’hauria de reduir a tres unitats, el que vol dir una capacitat al voltant de 60 escolars. El Director General ha destacat que la voluntat del departament és que el projecte és pugui adjudicar aquest mateix any, per tal que camini en paral·lel amb la disponibilitat econòmica del Govern pel 2018.

Baulenas ha matisat que el departament té previst que en la redacció del nou projecte hi participi l’Ajuntament, l’equip docent i els pares i mares de l’escola. El nou edifici tindria tres aules, per cicle inicial, cicle mitjà, i infantil, així com sales independents pels professors, la secretaria i la direcció.

Per la seva banda l’alcalde del Poal Rafel Panadés ha manifestat que el consistori va haver de fer un gran esforç per posar a disposició del departament els terrenys, per la qual cosa es mostra satisfet per l’anunci esperant que es pugui portar a terme definitivament.

Comentaris