Prop de 500 infants gaudeixen dels Tallers d’Estiu de l'Ajuntament

La xifra ha estat molt superior a la de l'any 2015, passant dels 299 als 430, augment que l'alcalde atribueix a la millora de l'oferta

taller d'estiu foto grup interior
photo_camera Foto de grup dels tallers d'estiu d'aquest any amb l'alcalde i la regidora

Un total de 430 infants han gaudit aquest estiu dels Tallers d’Estiu organitzat per l’Ajuntament de Mollerussa, els quals enguany com a novetat han incorporat una activitat en anglès amb l’objectiu de potenciar l’ús de la llengua estrangera en el lleure així com la possibilitat per a les famílies de seguir, a través de fotografies, el dia a dia dels seus fills a través d’una aplicació per a mòbil.

La iniciativa incorporava enguany com a novetat una activitat en anglès

Es tracta d’una xifra superior a la registrada l’any anterior en què van ser 299 els inscrits. Així ho ha explicat aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de Joventut, Imma Casanella, els quals han afegit que s’ha aconseguit incrementar la demanda millorant l’oferta  i també oferint a les famílies, per primer cop, la possibilitat de fer les inscripcions en línia, una opció que han seguit un 20% d’elles.

La coordinació ha anat a càrrec de Qualia, l'àrea de projectes educatius de l'Associació Alba

Els Tallers d’Estiu, pensats per a nens i nenes de 4 a 12 anys i amb seu a l’escola Mestre Ignasi Peraire, van començar el passat 27 de juny i van acabar divendres passat. La coordinació dels tallers, que en els darrers anys havien anat a càrrec de la Fundació Escola Josep Carol, enguany ha estat per Qualia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba relacionats amb el món de l’educació en el lleure i amb l’objectiu de potenciar les qualitats i valores dels infants, un canvi que ha estat molt ben valorat per les famílies. 

Comentaris