El PSC condiciona el pressupost de Mollerussa pel 2021

Els regidors del grup socialista de Mollerussa tenim clar que, sense renunciar al nostre deure de controlar de prop al govern municipal com correspon als grups de l'oposició, hem d'intentar, per damunt de la ideologia política de cadascú, cercar acords de ciutat
Projecte del PSC per la remodelació dels Pavellons Firals
photo_camera Projecte del PSC per la remodelació dels Pavellons Firals

En el darrer Ple municipal de Mollerussa, celebrat la setmana passada, els regidors del Grup Socialista vam decidir votar a favor de la proposta de Pressupost municipal per a 2021 que va presentar l'equip de govern. No és pas el Pressupost que nosaltres hauríem proposat si governéssim – cal recordar que no exercim cap responsabilitat de govern a Mollerussa- ni tampoc perquè estiguem d'acord amb la gestió de l'Alcalde Marc Solsona – que s'ha passat la legislatura fent passadissos a Barcelona, més pendent dels seus interessos polítics personals que del bon govern de la ciutat-. Tampoc perquè hagi atès les propostes que li hem presentat durant tota la legislatura, sinó per sentit de responsabilitat en un moment especialment greu. I quan les circumstàncies són tan excepcionals com les que estem vivint, considerem que, sense oblidar les discrepàncies, cal fer més incís en la recerca d'acords.

Els socialistes Alonso Soria i Joel BastonsEls regidors del grup socialista de Mollerussa tenim clar que, sense renunciar al nostre deure de controlar de prop al govern municipal com correspon als grups de l'oposició, hem d'intentar, per damunt de la ideologia política de cadascú, cercar acords de ciutat que permetin mostrar públicament que uns i altres lluitem per una mateixa causa que és el bé públic comú.

Després d'un 2020 marcat per la pandèmia i d'un 2021 que continua igual, les necessitats són enormes i els reptes extraordinaris. Continuarem lluitant per una Mollerussa que sigui una ciutat neta, cuidada, amable, acollidora, que vetlli pels seus infants, pels seus joves i per la gent gran, que tingui en l'ensenyament, l'esport i la cultura uns referents clars i, sobretot, que en el moment present recolzi el comerç i les activitats econòmiques.

Planos del projecte de remodelació dels Pavellons Firals

Hem decidit incidir en aquest aspecte, en la possibilitat de reforçar l'activitat econòmica de la ciutat. Hem condicionat el nostre suport a l'aprovació del Pressupost 2021 a què s'acceptés la nostra proposta de crear un Institut d'emprenedoria i innovació que, conjuntament amb la Institució Firal, contribueixi a la dinamització i a la promoció econòmica de Mollerussa. Les possibilitats d'actuació són extraordinàries: des de la creació d'un viver d'empreses fins al suport logístic i a l'assessorament per a poder accedir a recursos econòmics de les diverses administracions. El nostre suport a l'aprovació del Pressupost 2021 se sustenta en el compromís del govern municipal de tirar endavant aquesta iniciativa que hem proposat. El temps dirà si han fet honor al compromís que han assumit o si l'han oblidat en el calaix del racó com en tantes altres propostes que els hi hem adreçat.

Comentaris