A punt, la nova escola de Sidamon per fer el trasllat a l'estiu i començar al setembre

L'equipament ja està pràcticament enllestit i les previsions són estrenar-lo el curs 2016-2017

Nou edifici de l'escola El Timó de Sidamon
photo_camera Nou edifici de l'escola El Timó de Sidamon

La sala polivalent del nou edifici de l'escola El Timó de SidamonLes obres de la nova escola El Timó de Sidamon ja estan pràcticament acabades, sent les previsions fer el trasllat als mesos d'estiu i començar el curs 2016-2017 al setembre a les noves instal·lacions. El director dels serveis territorials del Departement d'Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, juntament amb l'alcalde Josep Maria Huguet i el director general de Centres Públics Lluís Baulenes, han visitat aquest dimecres el nou equipament, el qual disposa de 1.011 metres quadrats i ha tingut un pressupost d'1,7 MEUR. 

El centre disposa de cinc aules, biblioteca, aula d'informàtica, cuina i menjador, entre altres espais

Una de les noves aules de l'escola El Timó de SidamonEl centre, que esdevé una vella reivindicació, inclou cinc aules ampliables a set, així com a biblioteca, aula d'informàtica, despatx de direcció, consergeria, cuina i menjador. 

L'alcalde Josep Maria Huguet s'ha mostrat satisfet en veure gairebé enllestit aquest projecte. 

Segons els terminis previstos, durant l'estiu es faria el trasllat de l'escola vella, situada al costat de l'Ajuntament, i al setembre s'estrenaria l'equipament nou amb més de 70 nens i nenes des de P3 a 6è de primària.

Comentaris