Una quinzena d'entitats participaran a la Marató de TV3 a Mollerussa

Els Tabalats a la Marató de TV3 a Mollerussa en l'edició del 2017
photo_camera Els Tabalats a la Marató de TV3 a Mollerussa en l'edició del 2017

La plaça de l'Ajuntament de Mollerussa serà l'escenari de la nova edició de la Marató de TV3, el diumenge 16 de desembre, de les 9 del matí a les 2 del migdia, amb un seguit d’activitats organitzades per A2MIC Mollerussa i Cultura i una quinzena d’associacions, Ampes i entitats amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat.

La recaptació obtinguda en les diferents activitats programades es destinarà la investigació de la lluita contra el càncer

La Colla dels 50 anys de 1968 donaran el tret de sortida amb el tradicional esmorzar solidari en el qual s’ofereix entrepà i beguda. Les Ampes dels centres educatius Ignasi Peraire i Pompeu Fabra i del Col·legi El Carme també posaran les seves parades amb articles solidaris a la venda. També hi participaran l’Escola Bressol L’Infant, amb el Tió i sorteig de paneres, i els alumnes de Grau Mig de Vídeo, Discjòquei i So de La Salle, els quals punxaran música variada al llarg del matí. A2MIC Mollerussa i Cultura participa amb la venda de cupcakes i en Xavier Balcells cantarà unes cançons.

Un cop finalitzades les activitats, cadascuna de les entitats farà la seva aportació que anirà sumant amb el marcador de Mollerussa per la Marató i que es lliurarà a la Fundació de la Marató de TV3


L’Associació de Dones Albada ensenyaran a fer polseres de macramé; la Colla dels 50 i més realitzaran fotografies solidàries; La Creu Roja instal·larà la seva carpa amb tallers i La Colla de 1968 portarà a terme un taller de pinta-cares per tots els infants que desitgin participar-hi.
L’Agrupació Sardanista de Mollerussa hi participa posant a la venda material de l’entitat i la Colla Somnis del Pla realitzarà una exhibició ballant una sardana mixta. El Gimnàs Stil farà ballar a tots els presents a la plaça al ritme de la música oficial de la Marató de 2018 i Mollerussa Comercial posarà a la venda coca i xocolata.

Comentaris