La rectoria del Palau d'Anglesola es queda buida amb el trasllat de mossèn Carles Pubill

Emotiu comiat de veïns i entitats del Palau d'Anglesola, Vila-sana i Fondarella a mossèn Carles Pubill, després de catorze anys gestionant la parròquia

Comiat de mossen Carles Pubill al p`Palau d'Anglesola 1
photo_camera Comiat de mossen Carles Pubill al Palau d'Anglesola

El Palau d'Anglesola, es veu afectat per la manca d'ordenació de sacerdots, i la constatació d'aquest fet, és la decisió del bisbat de traslladar a mossèn Carles Pubill a Cardona, la qual cosa deixa la rectoria del municipi del Pla d'Urgell buida per primer cop a la història. Mossèn Carles fa catorze anys que estava al capdavant de la parròquia del Palau d'Anglesola, i també gestionava les de Vila-sana i Fondarella.

Comiat de mossen Carles PubillAmb la nova reestructuració, dels responsables del bisbat, la tasca pastoral es farà a partir d'ara des de Golmés, mossèn Climent Capdevila passarà a fer-se càrrec de les comunitats del Palau d'Anglesola, Vila-sana i Castellnou de Seana. En el cas de Fondarella el responsable de la parròquia serà el rector de Mollerussa mossèn Jordi Orobitg, qui també es troba al davant de les de Sidamon i Miralcamp.

En el cas de Vilanova de Bellpuig, que estava sota la tutela de mossèn Climent de Golmés, serà responsabilitat de Bellpuig.

La passada setmana El Palau d'Anglesola va celebrar un acte de comiat a Mossèn Carles, en el qual van participar veïns i entitats de Vila-sana i Fondarella, així com una representació dels respectius Ajuntaments, una mostra d'agraïdament, pels anys de dedicació a la tasca pastoral d'aquests municipis del Pla d'Urgell.

Comentaris