La relació de Jesús amb les dones argument del llibre de Maria Àngels Filella

L'acte va tenir lloc el passat dijous en la Biblioteca Jaume Vila de Mollerussa, sota la coordinació de Manel Roure i la participació del director del Banc de Recursos, Jesús Lanao, i de Milagros Romera.

Maria Àngels Filella presenta El vel que amaga les Myriams en la Biblioteca Jaume Vila de Mollerussa.
photo_camera Maria Àngels Filella presenta El vel que amaga les Myriams en la Biblioteca Jaume Vila de Mollerussa.

Maria Àngels Filella explica com eren les dones que s'esmenten en els Evangelis i quina és la relació que tenien amb Jesús, en la seva obra, El vel que amaga les Myriams. El llibre convida al lector a aixecar el vel que amaga aquelles dones i en especial a Maria Magdalena i a Maria, la mare de Jesús, per així, de manera crítica, reflexionar també sobre el paper de les dones en determinats contextos socioculturals.

El Nou Testament en diu ben poca cosa, les cobreix amb un vel que les col·loca entre dos llums; durant la vida de Jesús resten gairebé en l’anonimat, en arribar la mort i la resurrecció la narració evidencia la seva presència i són elles les qui anuncien la bona nova.

Maria Àngels Filella va presentar la publicació, el passat dijous en la Biblioteca Jaume Vila de Mollerussa, en el marc d'un acte que va coordinar Manel Roure, i en el que hi van participar, Jesús Lanao, director del Banc de Recursos, i de Milagros Romera, que va ser l’encarregada de presentar el llibre.

Comentaris