Un restaurant amb propostes gastronòmiques molt originals i saboroses

L'Obrador de la bona cuina, un restaurant per gaudir de la cuina castellana i del seu gran assortit en tapes i "pintxos" 

L'Obrador (2)

Publireportatge

L'Obrador de la bona cuina és un restaurant especialitzat en cuina castellana, i que combina un extens assortit en 'pintxos', amb una cuina en viu o Showcooking.
El David Maroto és el seu impulsor, un jove emprenedor que originari de Reus, es va establir a la capital del Pla, ara farà 3 anys. Explica, amb orgull que prové d'una família de cuiners, i des dels 15 anys que treballa en el món de la restauració, la qual cosa es tradueix en una gran experiència acumulada en aquests anys. 

A banda de les tapes, a l'establiment podem gaudir dels 'pintxos' freds, molt gustosos- com destaca el David- amb una singularitat en les creacions, pel que fa a les textures, en la combinació de sabors i en la presentació.

En la tendència que manté el restaurant per anar introduint nous gustos i sensacions, ben aviat, s'ampliarà la varietat amb els 'pintxos' calents, amb propostes molt saboroses, com el 'pintxo' de "Solomillo amb foie".

El 'pintxo' s'acostuma a acompanyar de vi o d'altres begudes. En aquest sentit, L'Obrador de la bona cuina compta amb un celler molt ampli, més de 35 varietats de vins diferents completen la seva carta. 

El "Dimarts Boig" és una altra de les propostes del restaurant, dia que ofereix el 'pintxo' i la cervesa a 1 €, una proposta molt ben rebuda pels clients d'ençà que l'establiment va obrir les seves portes fa 9 mesos.

Per altra banda, el David posa èmfasi en destacar que a l'establiment no es fa cap retransmissió de futbol, perquè no n'és partidari, ni tampoc el seu públic, que té un target d'edat entre els 35 i els 60 anys, i que busca gaudir d'una estona tranquil·la i una bona conversa. 

L'establiment ofereix una carta de cuina tradicional, especialitzada en plats provinents de la "Meseta", amb un servei de menú diari i menú de cap de setmana.

L'equip està format pel David al capdavant, amb el suport del seu número dos a la cuina, l'Anna Tàpies, i la resta de l'equip es completa amb el personal de la sala, amb reforç els caps de setmana.

L'Obrador de la bona cuina. C/. Ferrer i Busquets, 85, Mollerussa. Per informació i reserves: Tels. 973 71 22 41 / 697 547 134 - facebook

Comentaris