El Teatre de L'Amistat acollirà la ballada de sardanes d'hivern a principis de gener

La Sala de Teatre l'Amistat serà altre cop la seu de la sardana el pròxim 8 de gener amb la Cobla Tàrrega
1968 Concurs de Sardanes a L'Amistat ©AgrupacióSardanista
photo_camera 1968 Concurs de Sardanes a L'Amistat ©AgrupacióSardanista

L'Agrupació Sardanista de Mollerussa recupera la tradicional Ballada de Reis i ho farà amb la interpretació musical de la Cobla Tàrrega

Els i les sardanistes s'aplegaran a la Sala del Teatre de L'Amistat el pròxim 8 de gener a partir de les 11.30 hores del matí per tal de dansar al ritme del flabiol i el tamborí, que donaran l'entrada a les sardanes. 

La ballada matinal dona el tret de sortida als actes i activitats sardanistes del pròxim 2023

L'entitat va recuperar la ballada sardanista en època de les festes nadalenques l'any 2018, després de molts anys de no celebrar-se. Enguany, la cobla urgellenca interpretarà un repertori completat amb peces especials per l'ocasió com "Pessebres i Sardanes" de Carles Santiago; "Nadal Montserratí" de Xavier Ventosa; i "Nadal a Mollerussa" d'Òscar Barqué. A més, el compositor golmesenc interpretarà "Sardanistes del Peraire", una sardana dedicada als alumnes del centre educatiu Ignasi Peraire i que es va estrenar l'any en el transcurs de la festa de final de curs. 

Durant la matinal organitzada per l'Ajuntament de Mollerussa i l'Agrupació Sardanista de la ciutat, es realitzarà un sorteig de lots de productes de proximitat i locals. 

Ballada de Sardanes d'hivern a Mollerussa ©Agrupació Sardanista de Mollerussa
Ballada de Sardanes d'hivern a Mollerussa ©Agrupació Sardanista de Mollerussa

Comentaris