Segona jornada de la fira d’ocasió Autotrac de Mollerussa

El certamen compta amb 380 automòbils exposats, dels quals una cinquantena són elèctric o híbrids

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo_camera Fira Autotrac 2024 - Foto: Fira de Mollerussa

La fira Autotrac de Mollerussa ha celebrat aquest dissabte la seva segona jornada, durant la qual els expositors han anat tancant vendes a bon ritme. El certamen, que enguany celebra la seva 34a edició, està adreçat al sector d’ocasió en automoció i maquinària agrícola i industrial. Un total de 24 expositors participen en la convocatòria, amb una àmplia exposició que inclou fins a 380 cotxes a la venda i 95 unitats més de maquinària.

Gran gamma de preus en el sector dels cotxes

Pel que fa al sector automobilístic, el certamen ofereix una àmplia gamma de preus, els quals oscil·len entre els 4.000 i els 98.000 euros. Durant la passada convocatòria de l’Autotrac es van vendre 100 cotxes per un import de gairebé 1,9 milions d’euros, unes xifres que des de Fira de Mollerussa esperen mantenir enguany.

Cal recordar també que entre tots els compradors d’un cotxe d’ocasió es portarà a terme el sorteig d’un premi de 3.000 euros, premi que està patrocinat pels expositors i Fira de Mollerussa, i que es realitzarà davant notari uns dies després del tancament de la fira. 

El certamen romandrà obert també demà diumenge en horari de 10 del matí a les 8 del vespre, sent l’entrada gratuïta.

Comentaris