El Servei Educatiu i el Consell Comarcal del Pla d'Urgell consoliden el projecte de Dinàmica Educativa

El programa de Dinàmica Educativa ofereix als centres educatius de la comarca un ventalls d'activitats complementàries amb una diversitat d'àmbits com a suport als seus projectes corriculars

English Day 2016 2
photo_camera English Day Les activitats per practicar l'anglès dels escolars del Pla d'Urgell

El Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell consoliden el seu projecte de suport als projectes curriculars dels centres educatius de la comarca, amb el Programa de Dinàmica Educativa que arriba a la seva vintena edició. Els impulsors del projecte organitzen per als diferents nivells escolars, activitats de diversos àmbits, des de medi ambient, català, anglès, música, història, art, ciència, tecnologia, entre altres. El programa arriba aquest any a més de 5.500 alumnes dels centres educatius del Pla d'Urgell, que participaran en 25 activitats programades pel curs 2015-2016.

Cantata Golmés (1)El passat diumenge es va dur a terme a Golmés l'activitat Cantem, amb la participació de més de 200 escolars dels centres Arnau Berenguer (El Palau d'Anglesola), El Roser (El Poal), El Sitjar (Linyola), El Timó (Sidamon), Joaquim Palacín (Bellvís), Les Arrels (Mollerussa), Marinada (Vilanova de Bellpuig), Mestre Ignasi Peraire (Mollerussa), Minyons d'Urgell (Fondarella), Mossèn Ton Clavé (Vila-sana), Ramon Farrerons (Bell-lloc d'Urgell), Sant Miquel (Miralcamp) i el Francesc Arenes (Golmés), que va actuar com amfitrió, que van interpretar l'obra Història d'un Regal, escrita per Laia Santanach i la música de Poire Vallvé.

English Day 2016 1El concert va comptar amb l'acompanyament de la Jove Orquestra de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa, sota la direcció de Josep Miquel Mindan, i la narració dels alumnes de l'escola Sant Miquel de Miralcamp.

Aquest divendres les activitats han continuat a Mollerussa, en aquest cas amb la iniciativa English Day, que en la quarta edició ha reunit a més de 350 alumnes. Amb aquesta iniciativa el programa vol fomentar la pràctica de la llengua anglesa entre els alumnes de cicle superior de primària.

La gimcana l'han dirigit els mestres de llengua anglesa de les escoles participants i s'ha comptat amb la col·laboració de diversos alumnes de quart d'ESO i de primer de Batxillerat de diferents instituts de Mollerussa.

Comentaris