El Servei Educatiu del Pla d'Urgell reuneix més de 230 cantaires a Bellvís

Cantem, és una activitat coordinada des del Seminari de professorat especialista de música dins del Pla de Formació Permanent del Professorat del Servei educatiu del Pla d'Urgell.

Bellvís va reunir més de 230 alumnes de les escoles del Pla d'Urgell.
photo_camera Bellvís va reunir més de 230 alumnes de les escoles del Pla d'Urgell.

El Poliesportiu de Bellvís va acollir, aquest diumenge, una nova edició de la Cantata, una activitat coordinada des del Seminari de professorat especialista de música dins del Pla de Formació Permanent del Professorat del Servei educatiu del Pla d'Urgell.

Al voltant de 230 alumnes de setze escoles del Pla d’Urgell van interpretar l'obra La mare dels ous, una cantata amb música del mestre Francesc Membrives i lletra d’Anna Fité, acompanyats pel Grup Instrumental de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa, sota la direcció de Nacho Cantalejo.

Els alumnes que van participar en l’activitat van assajar les cançons de la cantata a l’escola amb els seus mestres de música, amb l'objectiu de posar en comú els aprenentatges i participar en una iniciativa de cooperació, compartir experiències, aprenentatges, gaudir de la música i oferir un bon espectacle.

La cantata està organitzada pel Consell Comarcal del Pla d’Urgell juntament amb el Servei Educatiu del Pla d’Urgell, que ha comptat amb el suport i la col·laboració, en aquesta edició, de l’Ajuntament de Bellvís i de l’escola Joaquim Palacín, de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa, del BBVA i de la Diputació de Lleida.

Comentaris