Sessió informativa per a comerciants de Mollerussa sobre la consulta per a la reforma del centre

Les votacions es podran fer del 20 al 26 de febrer de forma presencial amb un horari de 10 a 3 del matí i de 16 a 20 hores a l'Ajuntament o bé en línia a través d’una plataforma prèvia inscripció

Mollerussa sessió informativa voto per a interior
photo_camera La informació també estarà exposada a la Sala de Plens de l’Ajuntament a partir d'aquest dimecres

L’Ajuntament de Mollerussa ha programat per al pròxim dijous dia 16 a dos quarts de 4 de la tarda una sessió informativa específica adreçada als comerciants sobre la consulta popular que es farà del 20 al 26 de febrer per a votar una de les tres propostes finalistes per a la reforma del centre urbà. Ho ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona que ha indicat que l’objectiu de la xerrada és poder exposar als titulars de les activitats econòmiques ubicades a la zona d’afectació de quina manera es farà la votació i quina és la voluntat del consistori amb aquest projecte de reforma integral d’una zona concreta del Pla de Barris que inclou les places Major, de l’Ajuntament i Manuel Bertrand, que esdevenen un dels eixos comercials destacats del municipi.

Xerrades perquè persones poc familiaritzades amb els mitjans digitals perquè puguin participar en la votació

A banda d’aquesta reunió, també hi ha programades sis sessions informatives més adreçades a les persones poc familiaritzades amb les competències digitals. En aquest cas, la informació que es donarà serà única i exclusivament sobre el procés telemàtic a seguir per tal de poder participar en la votació. En aquest cas les xerrades es faran els dies 13, 14 i 15 de febrer en dos torns: un, als matins de 10 a 11 hores al local de l’Aula Estudi (plaça de Manuel Bertrand, 2, 2B) i un altre de 8 a 9 del vespre al Centre Obert La Banqueta (Edifici Sant Jordi). També a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, aprofitant un curs adreçat a majors de 55 anys sobre l’ús de telèfons intel·ligents es donarà informació sobre el tema i també s’habilitarà un ordinador per si algú vol fer el vot electrònicament i se’n farà l’acompanyament, ha explicat Solsona.

Cal recordar que la votació es podrà fer tant presencialment durant els dies establerts de 10 a 3 del matí i de 16 a 20 hores de la tarda de dilluns a diumenge al mateix Ajuntament o bé en línia a través d’una plataforma de participació i des de qualsevol dispositiu electrònic, prèvia inscripció a un registre per tal d’obtenir un codi per exercir el vot. El formulari per registrar-se ja està actiu a través de la pàgina web municipal tot i que la votació efectiva no es podrà realitzar fins a la setmana del 20 al 26 de febrer.

El formulari per registrar-se ja està actiu a través de la pàgina web municipal

A part d’aquestes sessions específiques, també hi ha programada per al dia 17 de febrer una xerrada per a tota la ciutadania al Teatre L’Amistat en dues sessions, a les 8 i a les 9 del vespre, respectivament. En aquest cas, l’objectiu és que els gabinets tècnics responsables  de les tres propostes finalistes puguin explicar-les breument i aclarir qualsevol dubte que es pugui plantejar. Així mateix, prèviament també es distribuirà mitjançant una bustiada un tríptic amb les característiques de cada un dels tres projectes i informació per poder participar en la consulta, una informació que també estarà exposada a la Sala de Plens de l’Ajuntament a partir d'aquest dimecres.

Comentaris