Sidamon inaugura l'espai de lleure infantil pels caps de setmana

A l'esplai els nens i nenes disposen de material per jugar, molt d'aquest material cedit pels mateixos pares, i participar també de les moltes activitats que els hi prepara la monitora

Els participants en l'espai de lleure de Sidamon
photo_camera Els participants en l'espai de lleure de Sidamon

L'Ajuntament de Sidamon va posar en marxa a primers d'any un espai de lleure pels caps de setmana, adreçat als nens i nenes de la localitat.

Les activitats del cap de setmana a l'espai de lleure de SidamonLa proposta inicial és crear un espai per als dissabtes i diumenges a la tarda on es puguin reunir els joves a partir dels 6 anys, sempre sota la vigilància d'una monitora, i fomentar la relació entre infants de diverses edats, respectant sempre unes normes bàsiques de respecte i comportament.

A l'esplai els nens i nenes disposen de material per jugar, molt d'aquest material cedit pels mateixos pares, i participar també de les moltes activitats que els hi prepara la monitora com tallers de cuina, conta-contes, jocs de taula, tallers de dibuixos o de treballs manuals, estones de lectura, entre altres. Per a més endavant també hi ha la proposta de passar algunes d'aquestes estones parlant amb anglès perquè es vagin familiaritzant en aquesta llengua i de cara al bon temps organitzar activitats a l'aire lliure.

La idea és que aquest espai duri tot l'any i si funciona que tingui continuïtat en el futur. De moment s'hi han apuntat 25 joves que han pagat una quota semestral que s'utilitza per a despeses de material.

Comentaris