Els tallers els coordina l'àrea de projectes educatius de l'Associació Alba, Quàlia

Una de les novetats introduïdes per l'entitat que gestiona els tallers, han sigut les activitats que s'han fet en anglès, així com altres en la piscina, dirigides pels monitors

Els participants en els Tallers d'Estiu amb els monitors de Quàlia
photo_camera Els participants en els Tallers d'Estiu amb els monitors de Quàlia

En el marc de l'escola Ignasi Peraire, els Tallers d'Estiu de Mollerussa, tornen a ser l'alternativa per complementar lleure i formació en els mesos de vacances. La capital del Pla d'Urgell va arrancar els tallers el 27 de juny i els prolongarà fins al 2 de setembre. La proposta estiuenca ha comptat en aquests primers torns amb una matrícula de 160 nens i nenes en edats compreses entre els 4 i 12 anys.

En aquesta edició el consistori va adjudicar la gestió dels tallers a Quàlia, l'àrea de projectes educatius de l'Associació Alba de Tàrrega, entitat amb una àmplia experiència en món de l'educació en el lleure. L'entitat considera l'educació no formal com un espai d'educació en valors, un temps de creixement personal, creatiu, d'aprenentatge i diversió.

Segons ha explicat l'alcalde de Mollerussa Marc Solsona, l'increment de demanda ha pogut ser conseqüència del canvi de l'empresa que gestiona els tallers, amb la seva proposta pedagògica i de lleure, que introduïa com a novetat activitats en anglès. Per altra banda els pares es poden descarregar l'app Quàlia lleure en el seu dispositiu mòbil, amb la que tenen accés a fotografies i informació de les activitats que duen a terme els seus fills.

Comentaris