Sis esportistes lleidatanes busquen el patrocini d''Ellas son de aquí'

Després de la publicació dels projectes a les xarxes socials i la recopilació de suports, ara és el torn que les ambaixadores d'Ellas son de Aquí, dones reconegudes al món de l'esport, valorin els projectes i decideixin les guanyadores, que no es coneixeran públicament fins al mes doctubre
Foto: Missatges Comunicació
photo_camera La múixer Jordana Salvadó vol revalidar els títols que ostenta i representar Espanya al mundial, per la qual cosa, invertiria el patrocini en la cura i preparació, tant dels seus gossos com d'ella - Foto: Missatges

Laia Sellés, la Mireia Sosa, la Jordana Salvadó, la Marta Bosch, la Maria Dolors Roure i el CF Pardinyes han presentat la seva candidatura a Ellas son de Aquí a la recerca de poder aconseguir el patrocini que Manzanas Livinda del Grup Nufri ofereix a través de la seva plataforma d'impuls de l'esport femení.

L'esquiadora de muntanya Laia Sellés, que aquest mateix any s'ha proclamat campiona del Món U18 en esprint, i subcampiona en vertical i individual, a més del triple or al Festival Olímpic de la Joventut Europea, té la vista posada als Jocs Olímpics d'hivern de Milà 2026, en què la seva disciplina debuta com a esport olímpic. Sellés aspira al patrocini olímpic, valorat en 5.000 euros durant cada any del cicle olímpic, que invertiria a millorar el seu rendiment i podria viatjar per entrenar més temps en neu, apostar per un equip de treball, i millorar-ne la nutrició i el material esportiu.

Foto: Missatges Comunicació
Laia Sellés aspira al patrocini olímpic, valorat en 5.000 euros durant cada any del cicle olímpic, que invertiria a millorar el seu rendiment - Foto: Missatges 


Mireia Sosa està convocada amb la selecció espanyola per acudir aquest novembre al Mundial de 50km. La ultrafondista ha sol·licitat el patrocini d'elit, valorat en 5.000 euros, per poder afrontar les despeses de preparació, equip mèdic i material esportiu.

Foto: Missatges Comunicació
Mireia Sosa ha sol·licitat el patrocini d'elit, valorat en 5.000 euros, per poder afrontar les despeses de preparació, equip mèdic i material esportiu - Foto: Missatges


La resta de projectes competeixen pels dos patrocinis de categoria amateur que lliura Ellas son de Aquí, amb una esponsorització de 3.000 euros. La múixer Jordana Salvadó vol revalidar els títols que ostenta i acudir a representar Espanya al mundial, per la qual cosa invertiria el patrocini en la cura i preparació, tant dels seus gossos com d'ella.

Foto: Missatges Comunicació
Marta Bosch, l'única biathleta catalana, també ha presentat la seva candidatura a 'Ellas son de Aquí' - Foto: Missatges  

Maria Dolors Roure ha demanat el patrocini per comprar una cadira de rodes de pàdel per poder continuar millorant, mentre que el club de futbol Pardinyes busca recursos per afrontar despeses d'inscripció, tècniques i desplaçaments del seu primer equip, que milita a Segona Divisió Nacional Femenina.

Foto: Missatges Comunicació
Maria Dolors Roure ha demanat el patrocini per comprar una cadira de rodes de pàdel per poder continuar millorant - Foto: Missatges 

A més, els projectes radicats a la comarca del Pla d'Urgell podran optar al premi especial territori en col·laboració amb el CE Catigat i que està valorat en 2.000 euros.

Després de la publicació dels projectes a les xarxes socials i la recopilació de suports, ara és el torn que les ambaixadores d'Ellas Son de Aquí, dones reconegudes al món de l'esport, valorin els projectes i decideixin les guanyadores, que no es coneixeran públicament fins al mes d'octubre.

Foto: Missatges Comunicació
El Club de futbol Pardinyes busca recursos per afrontar despeses d'inscripció, tècniques i desplaçaments del seu primer equip, que milita a Segona Divisió Nacional Femenina - Foto: Missatges 

Manzanas Livinda, aposta per l'esport

La plataforma Ellas son de aquí, impulsada fa set anys des de pomes Livinda del Grupo Nufri, ofereix un patrocini a l'esport practicat per dones amb l'objectiu de, precisament, posar el focus a la dona i contribuir a millorar el seu rendiment esportiu i, alhora, augmentar la seva visibilitat social i, en especial, als mitjans de comunicació.

Des que el 2016 naixés la plataforma de suport a l'esport femení #EllasSonDeAquí de la mà de pomes Livinda, al llarg d'aquestes set convocatòries s'han rebut 340 projectes de totes les comunitats autònomes del país, involucrant més d'un miler d'esportistes. Fins ara, 27 d'aquests projectes han estat patrocinats per Livinda, lliurant-se un total de 137.637 € en patrocinis en sis edicions.

Comentaris