Tallers i activitats acomiaden el Casal per a la Gent Gran de Mollerussa

Del 12 al 21 de juny, mentre que el dia 22 L'Amistat acollirà la cloenda del Projecte Intergeneracional Coneixent-nos grans i petits

Mollerussa activitats de cloenda de curs del Casal interiro
photo_camera La xerrada de l’alcalde, Marc Solsona, als usuaris del casal es farà el dia 16 a la tarda

El Casal per a la Gent Gran de Mollerussa ha organitzat per a la setmana vinent i fins a acabar el curs el 22 de juny un seguit de tallers i activitats diverses com a actes de cloenda de la temporada. Un taller per fer nines amb goma Eva, a càrrec d’Antonieta Serrat; un altre per fer polseres de fils, de la mà de Paquita Vidal, o un de manicura, també amb Antonieta Serrat, són part de l’oferta. Es complementarà amb una tarda de bingo dimecres dia 14 a partir de les 5 de la tarda i oberta a tothom, la xerrada de l’alcalde, Marc Solsona, als usuaris del casal que es farà el dia 16 a dos quarts de 5, la visita al Museu de Vestits de Paper, que tindrà lloc el dia 20, o la que es farà a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, el dia 21.

Segons han informat fonts municipals, per participar en les activitats cal inscripció prèvia al taulell del casal municipal, ja que en alguns dels tallers les places són limitades. El curs es tancarà el dia 22 a les 6 de la tarda a la sala polivalent de L’Amistat amb la cloenda del Projecte Intergeneracional  Coneixent-nos grans i petits, el qual recentment ha estat inclòs al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals.

Comentaris