El Teatre L'Amistat presenta la programació del primer trimestre

El cinema serà un altre dels protagonistes amb el passi dels documentals del cineasta de Mollerussa, Ramon Monfà, Arribada dels Reis d’Orient, de Pisa a Venècia i Aniversari.

David Guapo #quenonosfrunjanlafiesta II
photo_camera David Guapo #quenonosfrunjanlafiesta II

El Teatre L'Amistat ha presentat aquests dimarts la programació per primer trimestre de l'any, un cartell que inaugurarà el dissabte 31 de gener el Grup Som els que som, de Bell-lloc, amb el musical Mollerussa, cop de rock. La cartellera comptarà com a espectacle destacat amb el monòleg de David Guapo, humorista conegut per les seves aparicions en els programes d'Andreu Buenafuente, El Hormiguero o a Nuevos Còmicos de Paramount Comedy.

L'associació Som els que som, porta a l'escenari mollerussenc una versió de l'espectacle que la companyia Dagoll Dagom va presentar recentment, amb un recull de la música de les bandes catalanes mítiques com Sopa de cabra, Sau, Els Pets, Lax'n'Busto entre altres, i un guió adaptat a la capital del Pla d'Urgell. L'espectacle està programat pel dissabte 31 de gener a les 10 de la nit.

El cicle dedica un espai al cinema amb el director mollerussenc Ramon Monfà com a protagonista. El dia 15 de febrer a les set de la tarda es projectaran els documentals Arribada dels Reis d’Orient de Pisa a Venècia i Aniversari, amb els que el cineasta vol retre homenatge a dos dels protagonistes dels seus treballs, traspassats recentment, l'Àlex Guiu i la Conxita Codony.

El dissabte 28 de febrer serà el torn de David Guapo amb  #quenonosfrunjanlafiesta IIun espectacle sorprenent, amb improvisacions, situacions hilarants, música i interacció, a les deu de la nit. El programa continua el diumenge 15 de març a les set de la tarda, amb l'aterratge de la companyia Cia Xaos Teatre del Sícoris Club, que porta l'espectacle Bon appétit, una divertida comèdia dirigida per Josep Maria Grau.

Tancarà el trimestre cultural la companyia Teatre de Butxaca i La Gata Roja, el divendres 27 de març a les 9 de la nit, tot commemorant el Dia mundial del teatre, representant La maleta de la cupletista, basada en la figura de la l’artista Ramoncita Rovira.

La programació de La Xarxa completa la temporada estable de teatre amb 4 obres de diferents estils. Així, a banda de La mongetera màgica, de Festuc Teatre, que va inaugurar la temporada aquest passat diumenge, també s’hi podran veure Contes per conviure, de la Cia. El Confit (25 de gener); La via làctia, d’El Cau de l’Unicorn (8 de febrer) i La Blancaneus, de Campi qui pugui (22 de febrer).

Les entrades per assistir a les representacions es posaran a la venda demà a través d’internet  i per telèfon a través de Ticketmaster i es podran adquirir també a taquilla a partir del dia 28 de gener i  la setmana de la representació de dimecres a divendres. Pel que fa a al monòleg de David Guapo, per comprar les entrades cal fer-ho a través del següent enllaç https://www.ticketea.com/david-guapo-en-mollerusa/

Comentaris