El Teatre L’Amistat acull aquest cap de setmana el Concurs Nacional de Dansa 2017

Amb concursants de l’Aragó, País Basc, Catalunya, les Illes Balears, País Valencià, La Rioja, Navarra i Andorra

Mollerussa Concurs Dansa diumenge11 interior
photo_camera Actuació de l'any passat al Teatre L'Amistat de Mollerussa

El Teatre L’Amistat de Mollerussa acollirà aquest cap de setmana una de les proves del Concurso Nacional de Danza 2017, organitzat per Anaprode, un certamen que passa per nombroses ciutats del país i que té com a finalitat encoratjar i enriquir els estudis de dansa de les ballarines i ballarins amateurs i preprofessionals. La procedència dels concursants és de l’Aragó, País Basc, Catalunya, les Illes Balears, País Valencià, La Rioja, Navarra i Andorra, mentre que es preveuen al llarg del cap de setmana prop de 700 actuacions entre totes les categories i estils de dansa, segons han informat fonts municipals.

L’Ajuntament de Mollerussa col·labora un any més amb aquest concurs cedint l’espai i els tècnics per al desenvolupament d’un certamen que genera un gran moviment de participants i acompanyats, que s’iniciarà el divendres al vespre i acabarà diumenge a la tarda. Entre els estils representats hi ha la dansa clàssica, dansa contemporània, dansa jazz, hip-hop, escola bolera, dansa estilitzada, flamenc i fusió.

Els concursants es poden presentar de tres formes diferents: en solitari a través d'una variació, dues persones en la modalitat de duo i entre tres i dotze persones en la modalitat grup. Les edats estan compreses entre els 8 i els 25 anys i han de sempre presentar-se a través d'un professor o una escola de dansa.

Comentaris