Ballet de Catalunya arriba al Teatre l'Amistat de Mollerussa i s'estrena a les terres de Lleida

ballet
photo_camera 'El Trencanous' del Ballet de Catalunya obrirà la nova temporada del Teatre l'Amistat

El Teatre L’Amistat de Mollerussa aixecarà el teló de la nova temporada el 3 de febrer de 2019 per rebre per primer cop a les terres de Lleida el Ballet de Catalunya, una companyia nascuda fa poc més d’un any amb l’objectiu de potenciar una companyia de dansa autòctona amb capacitat de representar i identificar a Catalunya.

El Ballet de Catalunya presentarà en la seva segona temporada El Trencanous, un clàssic que arriba a Mollerussa després d’haver exhaurit les entrades de les tres funcions representades al Centre Cultural de Terrassa

La presentació de la nova temporada estable, que fins al maig comptarà amb 8 espectacles, ha tingut lloc el 8 de gener a càrrec de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, i Àlex Culleré, responsable tècnic de la programació, els quals han indicat que, com a novetat, les entrades es podran adquirir a través de la pàgina web del teatre www.teatrelamistat.com i, si es fa a taquilla, es disposarà d’un dia mes de venda, que serà dimecres, i que s’afegirà a dijous i divendres.

La divertida comèdia musical The Primitals portada a escena a capella per Yllana Teatro serà una altra de les grans apostes del Teatre L’Amistat per a tancar la temporada el 18 de maig. També tindran protagonisme el circ amb Tic-Toc i Trapatelando (16 de març) i la màgia amb una gala amb participació de diferents mags (24 de març). A banda del Trencanous, la dansa tindrà més pes amb un recorregut per als millors números de la història del Cabaret europeu i del music hall americà a través de la companyia NS Danza (23 de febrer). 

 Així mateix, les companyies locals tornaran a tenir el seu espai en la programació de la mà del Teatre de Butxaca i la representació de l’obra Absències, d’Eva Moreno, que va ser la guanyadora del 2n Concurs de Testos Teatrals per a espectacles de petit format (30 i 31 de març) i l’adaptació del conte Una vegada hi havia un Rei, de la mà de la Colla dels 50 i més (8,9 i 10 de febrer).

La Xarxa programa 3 obres destinades al públic familiar 

La programació de La Xarxa completarà la temporada amb 3 obres variades i de qualitat, la primera de les quals, El follet i el sabater de Sim Salabim, tindrà lloc aquest diumenge 13 de gener. Les altres dues són La Jana i els 3 ossos, del Centre de Titelles de Lleida (27 de gener) i Hats, de la companyia Jam (24 de febrer). 

El preu general de l’entrada és de 5 euros, tot i que els socis de La Xarxa tenen un descompte d’1 euro

Canvi d’horari al Cicle Gaudí

D’altra banda, pel que fa al Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema català, que s’ofereix cada darrer dissabte de mes al Centre Cultural, canvia d’hora i es farà a les 19.45 hores per tal d’apartar-ho a les sessions de cinema estable que es duen a terme al mateix equipament.

Les pel·lícules programades aquest trimestre són 'El fotógrafo de Mauthausen' (26 de gener), 'Petra' (23 de febrer) i 'Entre dos aguas' (30 de març)

Comentaris